Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

MEDIAFIX
Over ons

MEDIAFIX – Wij redden herinneringen.

MEDIAFIX is Europees marktleider voor de digitalisering van analoge media. We digitaliseren alle soorten analoge media: dia’s, negatieven, foto’s en fotoalbums, videobanden, smalfilms, geluidsbanden en cassettebandjes. Diverse aanvullende diensten vervolledigen ons aanbod. We zijn als start-up begonnen en zijn inmiddels uitgegroeid tot een sterk team van rond de 120 medewerkers.

Een belangrijke reden voor ons succes is onze zelf ontwikkelde digitaliseringstechnologie. We digitaliseren alleen al ongeveer 1 miljoen dia’s per maand. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we in totaal al meer dan 205 miljoen analoge media gedigitaliseerd.

Marktleider op het gebied van de digitalisering van analoge media

MEDIAFIX is Europees marktleider op het gebied van de digitalisering van analoge media. Dit kan worden vastgesteld aan de hand van de criteria aantal medewerkers, aantal gedigitaliseerde media per maand, omzetvolume en vloeroppervlak:

MEDIAFIX is marktleider wat het aantal medewerkers betreft

Aantal medewerkers

Bij MEDIAFIX zijn iedere dag 120 medewerkers actief om de analoge media van onze klanten een digitale toekomst te geven. Daarmee beschikt MEDIAFIX over het grootste team voor het digitaliseren van analoge media van Europa.

MEDIAFIX is marktleider wat het aantal gedigitaliseerde media betreft

Aantal gedigitaliseerde media per maand

Iedere maand digitaliseert MEDIAFIX meer dan 2 miljoen media. Geen enkel ander bedrijf in Europa verwerkt iedere maand zo’n groot aantal analoge media. Sinds de oprichting heeft MEDIAFIX al meer dan 205 miljoen media gedigitaliseerd.

MEDIAFIX is marktleider wat de omzet betreft

Omzet

In het boekjaar 2020/2021 genereerde MEDIAFIX een omzet van ca. 9 miljoen euro, meer dan welke andere scandienstverlener in Europa dan ook.

MEDIAFIX is marktleider wat de oppervlakte van de productie betreft

Oppervlakte

De kantoor- en productieoppervlakte van MEDIAFIX bedraagt momenteel ca. 1.500 m². Daarmee is MEDIAFIX ook qua oppervlakte het grootste digitaliseringsbedrijf van Europa.

Hier kunt u verdere informatie over ons lezen:

Ons team

mediafix-team

Maak kennis met ons team

 Een sterk team van ca. 120 medewerkers is iedere dag voor onze klanten aan het werk. Maar wie zijn die mensen bij MEDIAFIX? Hier stellen we ons voor!

Onze filosofie

mediafix-philosophie

Wij redden herinneringen

Samen redden wij de herinneringen van onze klanten. Welke waarden daarbij onze kernwaarden zijn, kunt u hier lezen.

Onze geschiedenis

mediafix-geschichte

Van idee tot marktleider

Hier kunt u lezen hoe wij ons van kleine start-up hebben ontwikkeld tot de grootste scandienstverlener van Europa.