Nu Video2000 digitaliseren
en herinneringen redden.

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

Video 2000 digitaliseren met gratis retourzending

Haal uw analoge media terug van de reservebank en breng ze in het spel! Laat nu uw Video 2000 digitaliserenen geef vergeten herinneringen een rode kaart!

Voor het EK voetbal geeft MEDIAFIX u gratis retourzending bij het digitaliseren van uw Video 2000. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 26-06-2024.

Voer onderstaand uw contactgegevens in om een vrijblijvende aanvraag te starten. Het actievoordeel wordt automatisch aan u toegewezen.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens
Prijs per cassette
tot 3 stuks
€ 40,00
4 tot 10 stuks € 37,00
11 tot 25 stuks € 36,00
26 tot 50 stuks € 34,00
vanaf 51 stuks € 33,00
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt uhier.

Prijzen gelden bij een opname van max. 90 minuten. Berekend wordt de werkelijke speelduur van de opnames (incl. leemtes) op een cassette, niet de capaciteit van de cassette.
Toeslagen voor extra lengte:
tot 180 minuten: € 33,00
tot 240 minuten: € 59,00

MEDIAFIX digitaliseert ook:

Formaat  vanaf
VHS / VHS-C / MiniDV € 7,99
Hi8 / Video 8 / Digital8 € 10,99
Betacam / Betamax € 20,00
S-VHS / S-VHS-C € 20,00
U-Matic € 33,00

Video 2000 digitaliseren:
Uw voordelen

 • Laagsteprijsgarantie in heel België
 • Bewezen klanttevredenheid
 • 9 afgiftepunten in België
 • Digitalisering door de marktleider
 • MEDIAFIX winnaar n-tv-test

Veiligstellen van uw opnames

Er zijn in principe twee manieren om te voorkomen dat de kwaliteit van uw opnames achteruitgaat: zelf digitaliseren of laten digitaliseren.

Zelf digitaliseren kost veel moeite en tijd, omdat iedere cassette in real time wordt gedigitaliseerd. De daarvoor benodigde opslagcapaciteit en de aanschafkosten van soft- en hardware moeten niet worden onderschat. De kosten van een tweedehands Video2000-recorder bedragen ca. € 150 tot € 200. Verder heeft u de bijbehorende software en een harde schijf nodig. Maar wat vooral nodig is, is kostbare tijd.

En aangezien onze klanten meestal over weinig tijd beschikken, nemen we hun dit lastige werk graag uit handen, en dat voor unieke prijzen. MEDIAFIX digitaliseert uw Video2000-cassettes al vanaf [skynet_price id=”471″ count=”51″ per cassette. Daarbij is opslag als mp4-bestand al bij de prijs inbegrepen. U ontvangt de gedigitaliseerde cassettes op een USB-stick of een externe harde schijf.

Video2000 digitaliseren: Zo eenvoudig is dat

 1. Großeltern und Enkel freuen sich über digitalisierte Erinnerungen

  Aanvraag toesturen & bestelformulier printen

 2. Video2000 verpakken, bestelformulier bijvoegen en op de post doen
 3. Wij digitaliseren uw Video2000 volgens uw wensen
 4. Bestelling afrekenen & gedigitaliseerde Video2000 toegestuurd krijgen (vanzelfsprekend krijgt u de cassette ook terug)
 5. Familie uitnodigen voor een videoavond en genieten van alle herinneringen

Ja! Nu vrijblijvend aanvragen!

MEDIAFIX biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs

MEDIAFIX digitaliseert uw Video2000-cassettes al vanaf € 33,00 per cassette – dat kan nauwelijks goedkoper. Lage prijs, slechte service? Niet bij MEDIAFIX! Voor ons is de tevredenheid van de klant van groot belang:

 

Dit doen wij voor uMEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge media

 • Inclusief: Persoonlijke advisering
 • Inclusief: Een individuele offerte voor uw videocollectie
 • Inclusief: Onze laagsteprijsgarantie
 • Inclusief: Informatie over de status van uw bestelling
 • Inclusief: Telefonische en persoonlijke bereikbaarheid

 

Dit doen wij voor uw Video2000

 • Wij berekenen alleen de speelduur van de opnames op een cassette, niet de capaciteit!
 • U ontvangt uw overgezette Video2000-opnames als mp4-bestand
 • Wij repareren gescheurde films

 

Zo krijgt u uw Video2000 terug

Wij digitaliseren uw Video2000-cassettes in het gangbare mp4-formaat. Dit formaat biedt de eenvoudigste toepassingsmogelijkheden. U kunt uw video-opnames eenvoudig op uw pc, tablet of smartphone bekijken en met vrienden en familie in de hele wereld delen. Nabewerking van uw filmmateriaal is natuurlijk eveneens probleemloos mogelijk. Met moderne televisietoestellen kunt u de video’s rechtstreeks vanaf het opslagmedium afspelen, zonder dat u een dvd-speler of videorecorder hoeft aan te sluiten. Gewoon de USB-stick resp. de externe harde schijf aansluiten op de desbetreffende uitgang van de televisie, als bron “USB” kiezen en genieten. Als opslagmedium voor het digitaliseren van uw Video2000-opnames accepteren wij een USB-stick en een externe harde schijf (allebei min. USB 3.0). De opslagmedia kunnen bij ons worden gekocht of door u bij uw zending worden gevoegd.

 

MEDIAFIX digitaliseert

Betamax * Betacam SP * VHS * VHS-C * S-VHS * S-VHS-C * MiniDV * Digital8 * Hi8 * Video 8 * U-Matic

Wij zijn een van de grootste online-aanbieders op het gebied van digitalisering van analoge media. Tienduizenden klanten hebben hun kostbaarste opnames al aan ons toevertrouwd – en zijn gelukkig. Dat blijkt ook uit de meer dan 207 miljoen gedigitaliseerde opnames en een klanttevredenheid van 94%.

Nu Video2000 digitaliseren!

Video 2000 Format

Video2000 werd in 1979 door Grundig en Philips geïntroduceerd als opvolger van het VCR-systeem. In tegenstelling tot VCR lagen de spoelen bij Video2000 naast in plaats van boven elkaar. De cassettes hadden aanvankelijk een speelduur van vier uur, die later is uitgebreid tot maximaal 16 uur. Een bijzonderheid van de Video2000-cassette: Deze is aan beide kanten bespeelbaar, net als een geluidscassette. Ook optisch lijkt de cassette op een geluidscassette, hoewel de cassette ongeveer zo groot is als een VHS-cassette.

Ondanks de technische voordelen had Video2000 echter een slechte start op de markt. Bij de introductie van dit formaat was met VHS en Betamax al sprake van sterke concurrenten in de formaatoorlog. Bovendien had het systeem technische aanloopproblemen. Er waren problemen met de recorders, die al na korte tijd defect raakten. Dit probleem werd pas in 1983 verholpen met de introductie van een nieuwe serie. Bovendien produceerden Philips en Grundig ieder hun eigen recorders, die onderling compatibiliteitsproblemen hadden. Vanaf 1984 produceerden Grundig en Philips ook VHS-recorders, en twee jaar later staakten zij de productie van Video2000.

Graag digitaliseren wij voor u ook de formaten VHS-C, S-VHS, S-VHS-C, MiniDV, Hi8, Video8, Digital8, Betamax en Betacam SP.

Nu Video 2000 laten digitaliseren!