Levertijden

Zo lang duurt digitalisering

Onze verwerkingstijd bedraagt normaal gesproken maximaal zes weken. Meer dan 90% van alle bestellingen is al na twee tot vier weken klaar. Als het erg druk is of complexe aanvullende diensten worden besteld, kan de verwerkingstijd voor individuele bestellingen langer zijn. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij onze klantenservice, tel. 03 375 25 05, e-mail info (at) mediafix.be.

Telefonische openingstijden::
ma-vr 09.00 – 13.00 uur
en 14.00 – 17.00 uur

Let op! Levering na betaling

Zodra uw bestelling is afgerond, ontvangt u van ons een e-mail met uw factuur. U moet de factuur vooraf betalen via een bankoverschrijving. Pas daarna overhandigen wij de levering aan onze expeditiepartner.

Beknopte aanvraag

Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie mbt onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.

Stemmen van onze klanten

»

Ik ben blij dat er bedrijven als MEDIAFIX zijn. Ik vond het fijn om met ze samen te werken. Ik kan dat iedereen aanbevelen …

«
Helene Naumow
»

Alles optimaal! Betrouwbare aanbieder. Uitvoering zoals besproken, en aan alle wensen voldaan! Kan ik alleen maar aanraden!

«