Altijd de laagste prijs: MEDIAFIX geeft laagsteprijsgarantie

Wij hebben het voor u getest: het digitaliseren van oude afbeeldingen zoals dia’s, negatieven en foto’s met traditionele scanners kost zeer veel tijd en moeite. Bovendien kan het, afhankelijk van de scanner, ook nog eens zeer duur zijn. (Hier vindt u een informatief artikel over het zelf scannen van foto’s.)

Als u het scannen uit handen geeft en door een bedrijf laat verzorgen, zijn daaraan vaak hoge kosten verbonden. Prijzen tot € 0,39 per kleinbeeldscan in 1.200 dpi zijn normale prijzen.

Dankzij een speciale, door ons ontwikkelde scanmethode kan MEDIAFIX prijzen aanbieden die bij een vergelijkbare resolutie, kwaliteit en aantal meestal ver onder de prijzen van de concurrentie liggen.

Dat bevestigen wij ook schriftelijk:

Wij garanderen altijd de laagste prijs voor het digitaliseren van uw afbeeldingen of films bij een vergelijkbare resolutie en aantal. Als u toch een voordeliger aanbod vindt, aarzel dan niet om telefonisch (03 375 25 05) of per e-mail (info (at) mediafix.be) contact op te nemen met onze klantendienst.

Wij stellen hoge eisen aan onszelf en om dit hoge niveau te kunnen waarborgen, beschikken wij over een sterk team en in eigen huis ontwikkelde, hoogwaardige machines, die zorgen voor snelle en zeer goede resultaten: MEDIAFIX heeft al meer dan 207 miljoen analoge media gedigitaliseerd en tienduizenden klanten tevredengesteld.

MEDIAFIX geeft uw analoge herinneringen een digitale toekomst.

En dat alles met LAAGSTEPRIJSGARANTIE*

Start nu meteen rechts uw vrijblijvende aanvraag en laat uw dia’s, negatieven, foto’s, smalfilms en videocassettes digitaliseren.


*De laagsteprijsgarantie geldt alleen voor het digitaliseren van analoge media in vergelijking met de vaste prijzen van concurrenten in België en niet voor tijdelijke acties en aanvullende diensten. De concurrent moet in België zijn ingeschreven als geregistreerd bedrijf en minimaal één jaar bestaan. Dit aanbod geldt alleen voor media die ook op de website van MEDIAFIX worden aangeboden voor digitalisering. Maximale bestelwaarde per klant: € 2.000

Nu aanvragen

Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
»

Zeer deskundig en vriendelijk team. Snelle levering en goede prijzen. Ik ben erg dankbaar en beveel dit bedrijf in ieder geval bij iedereen aan.

«
Olivier Dierckx
»

Ik ben blij dat er bedrijven als MEDIAFIX zijn. Ik vond het fijn om met ze samen te werken. Ik kan dat iedereen aanbevelen …

«