MEDIAFIX is Europees marktleider

MEDIAFIX heeft het tot marktleider in de digitalisering van analoge media geschopt. Met ons voordelige en kwalitatieve aanbod zijn we nu in zes landen en meer dan vijftig Afgiftepunten actief. Een uitvoerige analyse van de concurrentie toont aan dat we daarmee de nummer 1 in Europa zijn.

Kaart van de afgiftepunten van MEDIAFIX in Europa

 

Van start-up tot de nummer één in de branche

Laat ons even kort terugspoelen: MEDIAFIX werd in 2012 in het Duitse Keulen opgericht. Het eerste boekjaar werd al meteen een succes dankzij de zelfontwikkelde technologie en voordelige prijzen. Na een jaar konden we al meer dan twee miljoen media digitaliseren. Van toen af aan ging het alleen nog maar bergopwaarts voor MEDIAFIX.

Sinds 2018 zijn we de Duitse marktleider in de digitalisering van analoge beelden en video’s. Uit de kleine start-up van toen met een handvol medewerkers is ondertussen een middelgrote onderneming geworden. Intussen hebben we ongeveer 120 medewerkers in dienst en hebben we meer dan 207 miljoen media gedigitaliseerd.

MEDIAFIX werkt sinds 2019 aan zijn internationale succes. Eerst werden de Duitstalige landen Zwitserland en Oostenrijk ontsloten. Kortgeleden volgden met de Benelux de eerste anderstalige landen. En onze internationaal verhaal is nog lang niet voorbij.

Marktleiderschap in cijfers

MEDIAFIX is nu in zes landen en 51 afgiftepunten actief. Langzaam maar zeker veroveren we met ons aantrekkelijke aanbod het Europese continent. Een uitgebreide analyse van de markt toont aan dat we ons nu al Europees marktleider mogen noemen.

Samen met het adviesbureau OSCAR hebben we ons een beeld van de Europese concurrentie kunnen vormen. 83 aanbieders met in totaal 548 aanbiedingen uit heel Europa waren het onderwerp van het onderzoek. De gangbare variabelen personeelsomvang, productieoppervlak, omzet en prijzen werden daarbij vergeleken. Het resultaat: het aantal bedrijven dat met ons kan concurreren, is op de vingers van een hand te tellen.

  • Wij hebben ongeveer 120 medewerkers in dienst,
  • hebben een productieoppervlak van circa 2 500 vierkante meter en
  • in het boekjaar 2020/2021 hadden we een omzet van ongeveer negen miljoen euro.

Geen enkel ander Europees bedrijf dat analoge foto’s en films digitaliseert, komt in de buurt van die cijfers. Bovendien liggen onze prijzen duidelijk onder die van de concurrentie.

Bedankt!

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaAlleen dankzij u konden we het tot Europees marktleider schoppen. We willen iedereen bedanken die ons de laatste jaren hun waardevolle herinneringen aanvertrouwd hebben. We verheugen erop dat we onze kwalitatieve service en behoorlijke prijzen aan nog meer Europese klanten kunnen aanbieden.

Natuurlijk staan we ook in de toekomst klaar voor onze Belgische klanten. We kunnen u als Europees marktleider nog altijd een aantrekkelijk en veelzijdig aanbod doen. En onze laagsteprijsgarantie geldt ook nog altijd.

Hebt u nog oude analoge herinneringen in uw bezit? Laat ze nu digitaliseren voor het te laat is. Digitaliseer uw media bij de marktleider – we digitaliseren uw analoge media voor de beste prijs en met een eersteklas service. We adviseren u graag over uw bestelling op 03 375 25 05.

Onze openingsuren zijn:
ma - vr: 10.00 – 15.00 uur