All-in pakketten

Alle info hier

Volledig zorgeloos met onze all-in pakketten

Uw analoge herinneringen kunt u nu heel eenvoudig in digitaal omzetten. Met onze all-in pakketten krijgt u zorgvuldig op elkaar afgestemde diensten met een optimaal resultaat – en dat in heel België voor de beste prijs.

Kies gewoonweg het pakket dat aan uw eisen voldoet en u krijgt precies de opties die u nodig hebt. Alle informatie over de afzonderlijke pakketten krijgt u hier op de website of ter plaatse in uw MEDIAFIX-afgiftepunt.

Daar kunt u uw media ook meteen afgeven en vervolgens weer afhalen. Daarmee spaart u de lastige postverzending en weet u dat uw schatten in goede handen zijn.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Kies uw type medium

Typen media
Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie mbt onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Dia’s vanaf € 0,27
Negatieven vanaf € 0,27
Foto’s vanaf € 0,32
VHS / Hi8 vanaf € 15,99
Smalfilms vanaf € 11,99
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten.

All-in pakketten:
Uw voordelen

  • Besteprijsgarantie in heel België
  • 9 points de dépôt en Belgique
  • Gebleken klanttevredenheid
  • Eenvoudige afhandeling
  • Digitalisering door de marktleider
»

Onlangs heb ik ook mijn ongesorteerde foto’s op papier laten digitaliseren. Over de resultaten ben ik erg tevreden. Conclusie: een aanrader.

«
Gerlinde Ostyn

All-in-pakket dia's

 

StandaardpakketAll-in pakket dia's standaard

Met 3.900 dpi krijgt u een heel goede resolutie, die optimaal is voor het bekijken op pc, televisie of voor kleinere afdrukken. Door de semiautomatische kleuroptimalisatie worden typische problemen bij dia’s zoals kleurzweem en verblekingen weggewerkt.

In het standaardpakket zijn de volgende diensten inbegrepen: behandeling met perslucht tegen stof, beeldrotatie en juiste beeldstand alsook de hersortering uit bijzondere magazijnen en het uitnemen uit insteekhoezen.

Premium-pakketAll-in pakket dia's Premium

Zeer hoogwaardige scan met 4.500 dpi, daardoor zijn de gedigitaliseerde afbeeldingen scherper en gedetailleerder. Duidelijk verbeterde kleurweergave en scherpere contouren. De scans voldoen ook aan hoge eisen en zijn perfect geschikt voor esthetisch aantrekkelijke afbeeldingen met schitterende kleuren, bv. van de vakantie. Optimaal voor afdrukken voor fotoboeken, canvasafdrukken en presentaties met een beamer.

In het Premium-pakket zijn de volgende diensten inbegrepen: behandeling met perslucht tegen stof, beeldrotatie en juiste beeldstand alsook de hersortering uit bijzondere magazijnen en het uitnemen uit insteekhoezen.

Premium Plus-pakketAll-in pakket dia's Premium-Plus

Premium-Plus is de professionele standaard. 4.500 dpi, meervoudige scan en aangepast aan uw afbeeldingen. Handmatige configuraties aan het apparaat zorgen voor optimale kleuren en contrasten. Aanmerkelijk hoger contrastbereik door meervoudige scan, optimaal voor afbeeldingen met sterke licht-donkercontrasten, tegenlichtopnames of opnames met een uiterst homogene kleurruimte (bv. een gletsjerlandschap). Weergave van alle details in schitterende kleuren. Canvasafdrukken en presentaties op grote schermen zijn zonder probleem mogelijk.

In het Premium-Plus-pakket zijn de volgende diensten inbegrepen: behandeling met perslucht tegen stof, beeldrotatie en juiste beeldstand alsook de hersortering uit bijzondere magazijnen en het uitnemen uit insteekhoezen.

All-in pakket negatieven

Standaardpakketall-in pakket negatieven standaard

Met 3.900 dpi krijgt u een zeer goede resolutie. De afbeeldingen worden gedetailleerd weergegeven en zijn geschikt voor het bekijken op pc, televisie of smartphone of om kleinere afdrukken te maken. Droogreiniging van beide kanten en beeldrotatie alsook het uitnemen uit insteekhoezen zijn inbegrepen in het pakket. Opschriften van de negatiefstroken worden overgenomen.
Let op: er vindt een meervoudige invertering plaats zonder dat kleurzweem en verblekingen worden weggewerkt.

Premium-pakketall-in pakket negatieven premium

Door een scan met 4.500 dpi zijn de gedigitaliseerde afbeeldingen uiterst scherp en gedetailleerd. De afbeeldingen worden via de ruwe data geïnverteerd, waardoor meer beeldgegevens bij de scan worden gebruikt. Dat zorgt voor een bijzonder goede correctie van kleurzweem en verblekingen, die met de jaren optreden. Kleuren, contrast en helderheid worden handmatig aangepast, wat ook bij heel oude, reeds beschadigde negatieven nog zeer goede resultaten oplevert. De scans zijn optimaal voor fotoboeken of grote canvasafdrukken.
In het Premium-pakket zijn de volgende diensten inbegrepen: droogreiniging van beide kanten van de negatiefstroken, beeldrotatie en juiste beeldstand, het uitnemen uit insteekhoezen en de overname van de opschriften van de negatiefstroken.

All-in pakket foto's digitaliseren

Budget-pakketAll-in pakket foto's digitaliseren budget

In het Budget-pakket krijgt u uw scans met 300 dpi. Bovendien is de semiautomatische nabewerking inbegrepen, waardoor de typische kleurzweem en verblekingen worden weggewerkt. U kunt het pakket voor alle formaten van 7 x 10 cm tot A4-formaat boeken, zonder extra kosten. Optimaal voor de archivering en het bekijken op tv of voor eenvoudige afdrukken op schaal 1:1. De overname van de opschriften van uw negatiefstroken alsook de juiste beeldstand van uw afbeeldingen zijn inbegrepen.

StandaardpakketAll-in pakket foto's digitaliseren standaard

Hoogwaardige scan met 600 dpi zorgt voor scherpere en gedetailleerde afbeeldingen. Zoomen, vergrotingen van delen van de afbeeldingen en afdrukken in groot formaat zijn zonder probleem mogelijk. Bovendien is de semiautomatische nabewerking inbegrepen, waarmee de typische kleurzweem en verblekingen weggewerkt worden. U kunt het pakket voor alle formaten van 7 x 10 cm tot A4-formaat boeken, zonder extra kosten. Optimaal voor het bekijken op pc, televisie of tablet, voor fotoboeken of presentaties met een beamer.
In het Budget-pakket de volgende dienste inbegrepen: uitnemen uit insteekhoezen, overname van opschriften en juiste beeldstand van uw afbeeldingen.

All-in-pakket videobanden digitaliseren

1 ook voor VHS-C & MiniDV, zonder zonder extra kosten
2 ook voor Video 8 en Digital8, zonder extra kosten
3 ook voor Video 8, Digital8, S-VHS, S-VHS-C, Betaformaten en Betacam SP, zonder extra kosten

 

VHS-standaardpakketAll-in pakket vhs digitaliseren standaard

In het standaardpakket zijn de volgende diensten inbegrepen: terugspoelen van uw videobanden voor de digitalisering, digitalisering van uw VHS met opslag als video-dvd en de overname van opschriften van uw videobanden. Ook extra lengtes zijn in de prijs inbegrepen. U kunt uw films vervolgens met een dvd-speler of met een pc met dvd-drive afspelen.

VHS-Premium-pakket

All-in pakket vhs digitaliseren premiumIn het Premium-pakket zijn de volgende diensten inbegrepen: het terugspoelen van uw videobanden voor de digitalisering, digitalisering van uw VHS in MP4-formaat met opslag op usb-stick of harde schijf, reparatie van maximaal drie filmscheuren en de overname van uw opschriften op de videobanden. Ook extra lengtes zijn in de prijs inbegrepen. Door de opslag in MP4-formaat kunt u uw films zonder probleem op alle apparaten afspelen (pc, televisie, laptop), bewerken, kopieën maken en aan vrienden sturen.

 

 

Hi8-standaardpakketAll-in pakket hi8 digitaliseren standaard

In het standaardpakket zijn de volgende diensten inbegrepen: terugspoelen van uw videobanden voor de digitalisering, digitalisering van uw Hi8 met opslag als video-dvd en de overname van opschriften van uw videobanden. Ook extra lengtes zijn in de prijs inbegrepen. U kunt uw films vervolgens met een dvd-speler of met een pc met dvd-drive afspelen.

Hi8-Premium-pakket

All-in pakket hi8 digitaliseren premiumIn het Premium-pakket zijn de volgende diensten inbegrepen: het terugspoelen van uw videobanden voor de digitalisering, digitalisering van uw Hi8 in MP4-formaat met opslag op usb-stick of harde schijf, reparatie van maximaal drie filmscheuren en de overname van uw opschriften op de videobanden. Ook extra lengtes zijn in de prijs inbegrepen. Door de opslag in MP4-formaat kunt u uw films zonder probleem op alle apparaten afspelen (pc, televisie, laptop), bewerken, kopieën maken en aan vrienden sturen.

All-in pakket smalfilms digitaliseren

StandaardpakketAll-in pakket smalfilms digitaliseren standaard

Het standaardpakket biedt u de digitalisering in PAL-standaard met een resolutie van 720 x 540 pixels, geschikt voor de weergave op kleine (pc-)schermen. De reparatie van maximaal drie scheuren of losse verbindingen zijn inbegrepen. De lengte van de spoel bepaalt de duur van de opname. De digitalisering gebeurt zonder geluidsspoor.

Premium-pakket

All-in pakket smalfilms digitaliseren PremiumBij het Premium-pakket krijgt u uw films in Full-HD-kwaliteit met een resolutie van 1440 x 1080 pixels, geschikt voor de weergave op moderne apparaten. De Full-HD-kwaliteit maakt de weergave scherper en gedetailleerder. De reparatie van maximaal drie scheuren of losse verbindingen is inbegrepen. De lengte van de spoel bepaalt de duur van de opname. De digitalisering gebeurt zonder geluidsspoor.