Gewoon bezorgen

Zo komen uw media bij MEDIAFIX aan

Mogelijke bezorgopties bij MEDIAFIX

Als marktleider voor de digitalisering van analoge media hebben we de passende leveroptie voor u: persoonlijke afgifte ter plaatse in onze 9 afgiftepunten in België of verzending per post.

1. Persoonlijke afgifte

Geef uw media in onze 9 afgiftepunten in België af. Ze worden daarna veilig met een koerier getransporteerd.

2. Verzending per post

verzending per post naar MEDIAFIXVoor de verzending per post zijn er meerdere opties: u kunt het pakket met de post sturen of naar een DHL-punt of postfiliaal brengen.

1. Persoonlijke afgifte

Geef uw media persoonlijk in een van onze 9 afgiftepunten in België af. Uw media worden daarna met een koerier naar ons voor de digitalisering gebracht. U krijgt uw originele en uw gedigitaliseerde media weer met de post naar uw leveradres toegestuurd.

Let op dat uw media bij de afgifte verpakt moeten zijn, zodat ze meteen kunnen worden verstuurd. Uw media worden niet in onze afgiftepunten verpakt.

2. Verzending per post

U kunt uw media per post, met DHL of een andere koeriersdienst naar keuze versturen.

Zo werkt het:

Media samen met het bestelformulier inpakken voor verzending.

Verzendlabel printen en op het pakket plakken of de QR-code gereedhouden.

Pakket per post, met DHL of een koerier naar keuze versturen.

Pakketautomaat

Hier kunt u het pakket met een verzendlabel scannen en het in een van de vakken van de automaat leggen. Zo bent u niet gebonden aan openingstijden.

DHL-punt of postfiliaal

U kunt uw pakket in een DHL-punt afgeven, bijvoorbeeld in een krantenwinkel, tankstation of supermarkt. Als alternatief kunt u uw pakket ook in een postfiliaal afgeven of met een koeriersdienst naar keuze versturen.

Zo bereidt u uw bestelling optimaal op de verzending voor

 

Eerst verpakken dan verzenden: ook als u uw media in een afgiftepunt overhandigt, moeten uw media zo verpakt zijn dat ze verstuurd kunnen worden, bijvoorbeeld in een stevige kartonnen doos.

Meer tips over de gepaste verpakking van uw media vindt u hier: media goed verpakken.

Nu aanvragen

Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.