Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

Overzicht referenties

Onderstaand worden enkele voorbeeldscans van MEDIAFIX afgebeeld. De foto’s zijn gedeeltelijk verkleind om ze probleemloos op internet te kunnen weergeven. Als u op een foto klikt, verschijnt echter een representatieve vergrote weergave.

Reviews van klanten die wij hebben ontvangen:

Wolfgang Niedecken (frontman van BAP)

Wij hebben verschillende decennia bandgeschiedenis vastgelegd op dia’s. Veel van deze herinneringen heeft DIAFIX voor ons gedigitaliseerd. Het team en de resultaten hebben ons overtuigd. Jonge mensen die net zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Keulen werken daar samen met ervaren mensen. Een goede mix!

Bernhard Zimmermann

Ik zeg het kort en bondig: HARTELIJK BEDANKT!!! Ik wilde mijn dia’s en Super8-films met herinneringen uit mijn jeugd en met mijn ouders allang laten digitaliseren. Maar hoe? Met een scanner van € 45 … Toen las ik een artikel over jullie, en toen ik op internet keek, scoorden jullie al veel punten. Jullie telefonisch advies voor de digitalisering van meer dan 4900 dia’s en de nodige Super8-films heeft me definitief over de streep getrokken!!! Het resultaat is uitstekend, de films zijn grandioos geworden! Prijs-kwaliteit TOP!!! 100% geweldig werk en kwaliteit. Ik zal jullie beslist aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Johanna Bossmann

Ik ben hobbyfotografe en in de loop der jaren stapelden zich veel diadozen op in mijn grote woning op het platteland. Toen ik na mijn pensionering verhuisde naar een veel kleinere woning in de stad, moest ik flink opruimen. Ik kon maar een klein gedeelte van mijn meubels, boeken en kleding meenemen. Omdat ik al lange tijd geen dia’s meer had bekeken, dacht ik erover om alle dozen, net als veel andere spullen, gewoon weg te doen. Maar wie wil al die dia’s hebben? De dia’s zelf digitaliseren om ruimte te besparen, dat wilde ik mezelf niet aandoen.
Toevallig kwam ik op Diafix.de terecht, waarna snel een aangenaam contact ontstond. Nu heb ik 1670 afbeeldingen op een kleine harde schijf en ben erg blij dat ik de dia’s niet heb weggedaan, omdat ik nu – comfortabel op de laptop – aan de hand van foto’s verhalen over mijn mooie, soms avontuurlijke reizen kan vertellen aan mijn kleinkinderen.

Dr. Tilman Lenssen-Erz (Universiteit van Keulen, hoofd rotstekeningonderzoek van het Duitse onderzoekscentrum voor Afrika)

Wij hebben ca. 3.500 middenformaat- en ca. 2.000 kleinbeelddia’s laten digitaliseren. Ons instituut is bijzonder tevreden over de kwaliteit, service en prijzen. Heel fijn dat DIAFIX met passende oplossingen en een superservice voor ons klaarstond, ons heeft geholpen de oude foto’s voor onze databases te digitaliseren en ons zo veel werk uit handen heeft genomen. De prettige gesprekken en goede klantenbegeleiding maakten het voor ons helemaal af.

G. Butler

Ik heb nu eindelijk de belangrijkste familieherinneringen voor mijn dochters verzameld. Allemaal op een USB-stick, zodat we alles kunnen kopiëren.
Ik bedank het team van Diafix voor het goede en snelle werk. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Ik bedank het team van Diafix voor het goede en snelle werk. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Prof. Ernst Kausen

De kwaliteit van de digitalisering is goed tot zeer goed. De nabewerking heeft in de meeste gevallen geleid tot verdere verbeteringen, hoewel soms sprake was van negatieve kleurverschuivingen. Bij een rechtstreekse vergelijking van de dia (met behulp van een projector) met de gedigitaliseerde foto (met behulp van een goede beamer) scoort de – nog niet beschadigde – dia nog steeds beter, niet zozeer wat betreft scherpte, maar vooral wat betreft kleurweergave. Al met al kan ik de digitalisering door Mediafix aanbevelen, mits het hoogste (en duurste) reproductieniveau wordt gekozen.

Claudia Pretorius

Van de zomer ga ik samen met een vriendin een rondreis maken door Noorwegen. Het is heel mooi dat ik eerst samen met haar de dia’s kan bekijken van de reis naar Noorwegen die ik een paar jaar geleden met mijn overleden man heb gemaakt. Het snelle en goede resultaat van de digitalisering heeft mij overtuigd.

Stefan Thomm (H.O.K. GmbH)

Geachte heer Wickler, hartelijk bedankt voor de goede afhandeling van onze bestelling. Jullie levertijd en kwaliteit zijn fantastisch! Hartelijk bedankt!

Peter Nottmeier (acteur)

Gestoken scherpe foto’s, briljante kleuren na het scannen van de dia’s en dat alles met een korte levertijd. Zowel over de vriendelijke en zeer competente service, van advisering tot levering van het eindproduct, als over het eindresultaat dat ik nu in handen heb ben ik zeer tevreden.

Werner Baehren

Ik heb de scans in de dropbox bekeken en ben echt enthousiast. Hartelijk dank voor deze uitstekende prestatie!

G. Ramme

Alles optimaal! Betrouwbare aanbieder bij wie je achteraf niet op onaangename verrassingen stuit. Prijs en uitvoering zoals besproken, en aan alle wensen voldaan! Kan ik alleen maar aanraden!

Marc Liesenfeld

We hadden een hele kamer vol dia’s, meer dan 30.000 stuks. Deze ruimte kunnen we nu eindelijk weer voor iets anders gebruiken. Met het resultaat is de hele familie blij. Mijn vader – de fotograaf – kan de familiegeschiedenis nu op de computer ordenen en alle hoofdstukken digitaal beschikbaar stellen aan mij en mijn broers en zussen.

J. Bilstein 

Ik wil u hartelijk bedanken voor de perfecte digitalisering van mijn dia’s, waarvan sommigen al heel oud zijn. Over de kwaliteit ben ik enthousiast, en ik kan en zal MEDIAFIX bij iedereen aanbevelen.

Thomas Kummer

Goedenavond, ik heb de bestanden bekeken en ben erg tevreden! Hartelijk bedankt! Ik zal u zeker aanbevelen!

Eugen Weis

Ik ben erg tevreden over het omzetten van de dia’s, we genieten iedere dag intens van onze elektronische fotolijsten. Uw dienstverlening was fantastisch. Jammer dat dit niet al eerder mogelijk was, dan hadden onze dia’s niet zo lang op zolder liggen verstoffen.

Frank Nikolaus Golomb (United Archives)

De service, kwaliteit en prijzen van MEDIAFIX kan ik iedereen aanbevelen! Ook een professionele fotograaf uit ons team die de foto’s heeft gecontroleerd is zeer tevreden.