Nu cassettebandjes digitaliseren
en herinneringen redden.

 • Aanvraag startenAanvraag
 • Aanvullende diensten kiezenOpties
 • Bestelformulier downloadenformulier

Cassettebandjes digitaliseren met 11% korting

Het is zomer, dat betekent: zomerkortingen! Laat nu uw cassettebandjes digitaliseren en laat het zonnetje in uw oude herinneringen schijnen!

Daarvoor geeft MEDIAFIX u 11% korting op de digitalisering van uw cassettebandjes. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot en met 29-07-2024.

Voer onderstaand uw contactgegevens in om een vrijblijvende aanvraag te starten. Het actievoordeel wordt automatisch aan u toegewezen.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens

Prijs per cassette
tot 3 stuks
€ 11,99 € 10,67
4 tot 10 stuks € 10,99 € 9,78
11 tot 25 stuks € 9,99 € 8,89
26 tot 50 stuks € 8,99 € 8,00
vanaf 51 stuks € 7,99 € 7,11
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Prijzen gelden bij een opname van max. 60 minuten. Berekend wordt de werkelijke speelduur van de opnames (incl. leemtes) op een cassette, niet de capaciteit van de cassette.
Toeslagen voor extra lengte:
tot 90 minuten: € 3,00
tot 120 minuten: € 7,00

MEDIAFIX digitaliseert ook:

Formaatt vanaf
VHS / VHS-C / MiniDV € 7,99
Hi8 / Video 8 / Digital8 € 10,99
Betacam / Betamax € 20,00
S-VHS / S-VHS-C € 20,00
Video 2000 / U-Matic € 33,00

Cassettebandjes digitaliseren:
Uw voordelen

 • Laagsteprijsgarantie in België
 • 9 afgiftepunten
 • Overname van de opschriften van uw bandjes
 • Opslag op cd of als mp3-bestand
 • Optionele selectie van fragmenten

Cassettebandjes digitaliseren bij MEDIAFIX met besteprijsgarantieOm cassettebandjes naar cd over te zetten heeft u technische kennis nodig om een originele cassetterecorder, uw pc en de bijbehorende software op de juiste manier met elkaar te configureren, en de software correct te gebruiken. Als alternatief zijn ook speciaal daarvoor bestemde apparaten verkrijgbaar, die echter veel duurder zijn dan de prijs van digitalisering door een professional.

U kunt beter tijd besparen en voorkomen dat u nerveus wordt: MEDIAFIX is marktleider op het gebied van digitalisering en digitaliseert uw cassettebandjes al vanaf € 7,99 per 60 minuten in uitstekende kwaliteit en met laagsteprijsgarantie.

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaCassettebandjes digitaliseren bij MEDIAFIX is niet duur: als u uw geluidsopnames door MEDIAFIX laat digitaliseren, profiteert u van onze laagsteprijsgarantie die geldt voor heel België. Daardoor krijgt u altijd de beste prijs voor uw digitalisering in België bij een vergelijkbare resolutie en aantal.

Als u toch een voordeliger aanbod vindt, aarzel dan niet om telefonisch 03 375 25 05 of per e-mail (info (at) mediafix.be) contact op te nemen met onze klantenservice.

Vanaf een fantastische prijs van € 7,99 digitaliseren wij uw cassettebandjes op cd of als mp3.

Vergelijk ons aanbod en u zult zien: MEDIAFIX is voor u de perfecte digitaliseringspartner, aangezien ons aanbod dankzij onze eigen productie en technologie uniek is in heel België.

In de prijs voor het digitaliseren van uw favoriete mixtapes zijn de volgende diensten al inbegrepen:

 • Digitalisering van uw cassettebandjes met een speelduur van max. 60 minuten in uitstekende kwaliteit
 • Overname van uw opschriften tot 20 tekens

Bovendien betaalt u geen meerprijs voor de opslag op uw eigen opslagmedium.

Voor meer informatie kunt u gewoon op de titel klikken.

Cassettebandjes digitaliseren bij de marktleider

In onze service zit de ervaring uit meer dan 200 miljoen gedigitaliseerde beeldmedia en filmminuten. Al die ervaring wordt voor de digitalisering van uw media gebruikt. Laat ons samen uw herinneringen redden en digitaliseer nu bij de Europese marktleider.

200 miljoen filmminuten komen trouwens overeen met ongeveer 1.400.000 km filmband. Daarmee kan de aarde 34,6 keer worden omcirkeld. Of stel u vijf grote zwembaden tot aan de rand gevuld met dia's of een colonne van 174 vrachtwagens voor - zo veel zijn 200 miljoen dia's.

Persoonlijk advies: telefonisch of per e-mail

Lachende medewerker van de klantendienst, du u graag helpt uw cassettebandjes te digitaliserenAls digitaliseringspartner die uw vertrouwen geniet, hechten wij groot belang aan een uitvoerige advisering over het digitaliseren van uw cassettebandjes. Dat helpt niet alleen u, maar is ook voor ons belangrijk om uw wensen beter te kunnen begrijpen. Daarom zijn wij u graag telefonisch 03 375 25 05 of per e-mail (info (at) mediafix.be) van dienst.

Via het online formulier kunt u ons altijd een vrijblijvende aanvraag sturen. Onze klantenservice neemt vervolgens telefonisch contact met u op.

9 afgiftepunten in België

kaart met de 9 afgiftepunten in BelgiëU heeft oude muziekopnames die u liever niet per post wilt versturen? Geen probleem! Onze service voor u: bij onze 9 afgiftepunten in België kunt u uw kostbare opnames heel eenvoudig persoonlijk afgeven, zonder dat u ze op de post hoeft te doen.

Een koerier haalt uw oude schatten daar op en levert ze af bij MEDIAFIX voor digitalisering. Daarna krijgt u alles naar uw adres toegestuurd. Stuur ons via het online formulier een aanvraag of neem voor verdere informatie over het digitaliseren van geluidsopnames contact op met onze klantenservice.

MEDIAFIX winnaar n-tv-test

MEDIAFIX is winnaar van de n-tv-test. Bij de vraag of het beter is om analoge media zelf te digitaliseren of door een professional te laten digitaliseren, wist MEDIAFIX op alle drie de testcriteria kosten, tijd en beeldkwaliteit te overtuigen.

De digitaliseerservice van MEDIAFIX is als winnaar uit de bus gekomen bij de n-tv-test met betrekking tot de digitalisering van analoge media. Kwaliteit, prijs en verwerkingstijd hebben overtuigd.

Overzicht van het testresultaat:

Zelf digitaliseren Digitalisering door MEDIAFIX
Kosten Niet heel goedkoop + – Hoe meer media men laat digitaliseren, hoe goedkoper het wordt
Tijd Kost veel tijd + Snel afgehandeld
Beeldkwaliteit + – Met gebreken + Hoge kwaliteit

» Conclusie van n-tv: Liever naar MEDIAFIX dan zelf proberen te digitaliseren!

Gratis overname van uw opschriften

Laat u uw cassettebandjes digitaliseren bij MEDIAFIX, dan nemen wij gratis de opschriften van uw cassettebandjes over. Als uw cassette bijvoorbeeld is voorzien van het opschrift “Mixtape voor vakantie ’83” geven wij het digitale mp3-bestand dezelfde naam. Daardoor behoudt u het overzicht over uw digitale herinneringen, en vindt u sneller het bestand waar u naar wilt luisteren.

Cassettebandjes op cd of als mp3 op USB-stick

Cd in Laptop met daarop gedigitaliseerde cassettebandjesU wilt uw cassettebandjes overzetten naar cd? Dan hebben wij goed nieuws voor u: MEDIAFIX zet uw cassettebandjes in uitstekende kwaliteit en met laagsteprijsgarantie over naar cd.

Desgewenst kunnen uw cassettes ook worden overgezet naar een USB-stick of harde schijf en opgeslagen als mp3-bestand. Verdere informatie daarover is te vinden in onze vrijblijvende aanvraagproces.

Als u geen opslagmedium heeft gekozen, worden uw data door ons opgeslagen in de voor u gunstigste variant.

Cassettebandjes digitaliseren: Uw voordelen op een rij

Prijs-kwaliteit: Laagsteprijsgarantie
Kwaliteit: Winnaar n-tv-test
Advisering: Telefonisch of per e-mail
Aanlevering: 9 afgiftepunten in België / per post
Opslag: Download, cd, USB-stick
Service: Gratis overname van uw opschriften

Oude cassettebandjes digitaliseren
Cassettebandje om te digitaliseren

Heeft u nog oude cassettebandjes met zelf opgenomen muziek of misschien zelfs privéopnames met de stemmen van familie of vrienden? Veel mixtapes uit de jaren 80 en 90 zijn met veel inspanningen opgenomen en vaak ook voorzien van een persoonlijke noot of zelf ingesproken commentaar. Menige liefdesverklaring is op de zelf samengestelde cassettebandjes opgenomen.

De cassettedecks zijn inmiddels echter uit de auto’s en woonkamers verdwenen. En walkmans zijn hoogstens nog op vlooienmarkten te vinden. Ook hoorspelen worden tegenwoordig als mp3-bestand aangeboden en niet meer als cassette. Het tijdperk van het cassettebandje is voorbij.

Om de volgende redenen laat u het beste uw oude cassettebandjes digitaliseren:

 • Het vaak afspelen daarvan heeft een zeurend geluid, ruisen of een bandsalade tot gevolg
 • Geen afspeelapparaat aanwezig
 • Ondeskundige opslag kan funest zijn voor uw cassettebandjes

De enige mogelijkheid om weer te kunnen genieten van uw oude opnames is digitalisering! MEDIAFIX zet uw cassettebandjes over naar dvd of USB-stick en dat al vanaf € 7,99 per stuk . Haal persoonlijke mixtapes uit de jaren 70, 80 en 90 terug op uw mobiele telefoon of als mp3-bestand op USB-stick, cd of pc.

Nieuwe gebruiksmogelijkheden voor uw geluidscassettes:

 • Gedigitaliseerde cassettebandjes afspelen op cd of als mp3-bestand.
 • Deel uw oude opnames met vrienden en familie over de hele wereld.
 • Archiveer uw collectie.
 • Maak nieuwe playlists.

Is het niet eenvoudiger wanneer ik mijn cassettes zelf digitaliseer?

Voor het digitaliseren van cassettebandjes hebt u over het algemeen een afspeelapparaat, een pc en bijbehorende software nodig. Alleen al daardoor wordt het veel duurder dan wanneer u het digitaliseren door een professional laat uitvoeren. Uw cassettebandje op cd krijgt u bij MEDIAFIX al vanaf € 7,99 in een uitstekende kwaliteit.

Hoe verloopt een bestelling met betrekking tot het digitaliseren van cassettes door MEDIAFIX?

Cassettebandjes digitaliseren bij MEDIAFIX is heel eenvoudig: neem telefonisch contact met ons op via 03 375 25 05 of stuur ons een online aanvraag via het bestelformulier. Het ondertekende formulier kunt u bij uw pakket voegen.

BELANGRIJK: zonder dit formulier en uw handtekening mogen wij uw media niet digitaliseren! U kunt uw pakje per post naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij onze 9 afgiftepunten in België. Instructies hoe u uw media het best kunt verpakken, vindt u hier. Na het digitaliseren krijgt u uw audio-opnamen en de gedigitaliseerde bestanden per post naar uw leveradres opgestuurd.

Cassettebandjes digitaliseren bij MEDIAFIX: zo gaat het

Wat kost het digitaliseren van mijn cassettebandjes bij MEDIAFIX?

MEDIAFIX digitaliseert uw cassettebandjes al vanaf slechts € 7,99 per cassette. Met onze laagsteprijsgarantie garanderen wij dat u, bij een vergelijkbare speelduur en aantal, bij MEDIAFIX altijd de laagste prijs betaalt voor de digitalisering van cassettebandjes in heel België.

Hoe kan ik mijn cassettebandjes aanleveren om ze te laten digitaliseren?

U kunt uw oude schatten per post naar ons opsturen of persoonlijk afgeven bij onze 9 afgiftepunten in België. Bij verzending per post kunt u uw zending naar het volgende adres sturen:

MEDIAFIX / Kamera Express
Boomsesteenweg 81
2610 Antwerpen

Na de digitalisering versturen wij uw cassettebandjes en de digitale bestanden naar uw thuisadres.

Worden de opschriften van mijn cassettebandjes overgenomen?

Ja, tot 20 tekens van het opschrift van uw analoge cassettebandjes worden gratis overgenomen.

De tape van mijn cassettebandje is gescheurd. Kan ik ze desondanks laten digitaliseren?

Ja. Scheuren in de tape kunnen wij zonder veel kwaliteitsverlies repareren. Voor € 20,00 repareren wij drie scheuren per cassette.

Krijg ik mijn analoge cassettebandjes weer terug?

Ja. U krijgt uw analoge cassettebandjes na het digitaliseren onbeschadigd weer terug.

Kan ik slechts bepaalde fragmenten van mijn cassettebandjes laten digitaliseren?

Ja. Voor  € 7,00 digitaliseren wij exact het fragment dat u wilt hebben. Daarvoor hebben wij alleen de opgave nodig van begin- en eindtijd van het gewenste fragment.

Hebt u nog meer vragen over het digitaliseren van cassettes?

Wij zijn u graag van dienst! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een vrijblijvende aanvraag via het online formulier. Telefonisch zijn wij als volgt bereikbaar:

 • ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

via tel. 03 375 25 05.

De volgende formaten kunnen wij eveneens voor u digitaliseren: