Klantenenquête

Vrijblijvende aanvraag starten

Vul uw telefoonnummer in voor eventueel gratis en vrijblijvend telefonisch advies en verdere vragen tijdens het bestelproces.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.

1. Gegevens invullen

Vul hierboven uw gegevens in. Door uw aanvraag komt nog geen bestelling tot stand.

2. Kwaliteitsniveau en aanvullende opties kiezen

Bij de volgende stappen kunt u door voorbeeldafbeeldingen het gewenste kwaliteitsniveau voor de digitalisering van uw type media kiezen.

Bovendien bieden we u een waaier aan aanvullende diensten aan, zoals de digitale correctie van ouderdomsverschijnselen of de reiniging van uw media voor de digitalisering.

3. Bestelformulier downloaden

Aan het einde van het proces bevestigt u onze algemene voorwaarden en daarna kunt u uw bestelformulier downloaden. De opties die u daarvoor hebt gekozen, staan er al op aangeduid.

U kunt nog met de hand aanpassingen aan het formulier aanbrengen. Let erop dat die aanpassingen goed zichtbaar moeten zijn. U kunt bijvoorbeeld een stift in een felle kleur gebruiken.

Als u tevreden bent over uw keuze ondertekent u het formulier.

4. Media verpakken

Let erop dat u uw media zo verpakt dat ze kunnen worden verzonden, ook als u ze in een afgiftepunt wilt afgeven. Hier vindt u tips hoe u uw media goed kunt verpakken.

5. Opsturen of afgeven

Als u uw media per post wilt sturen, geeft u uw media aan een koeriersdienst naar keuze af.

U stuurt uw pakket dan naar:

MEDIAFIX / Kamera Express
Boomsesteenweg 81
2610 Antwerpen

U kunt uw media ook in een van onze 9 afgiftepunten in België afgeven.

We hebben alle prijzen voor u samengevat in ons prijsoverzicht. Tijdens het aanvraagproces worden de prijzen van de aanvullende opties nog eens getoond. Ook op het bestelformulier staan de prijzen duidelijk vermeld.

Uw voordelen bij MEDIAFIX

  • Laagsteprijsgarantie in heel België
  • Verzekerde verzending met DHL
  • Digitaliseren bij de marktleider
  • Bewezen klanttevredenheid
  • 9 afgiftepunten in België
  • Digitalisering op dvd, USB-stick of via download

Hartelijk dank dat u aan onze klantenenquête heeft deelgenomen! De korting van € 10 werd al aan uw aanvraag toegekend. De korting is enkel bij online aanvragen geldig.

De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

»

Wij hebben verschillende decennia bandgeschiedenis vastgelegd op dia’s. Het team en de resultaten hebben ons overtuigd.

«