Afbeeldingen digitaliseren: Hoe moet ik mijn media verpakken om ze naar MEDIAFIX te sturen voor digitalisering?

De dia’s, negatieven of foto’s zijn gesorteerd en moeten nu alleen nog goed worden verpakt om ze naar MEDIAFIX te sturen of in een afgiftepunt af te geven. Wij zorgen dan voor het digitaliseren.

0959_v2

Dia’s verpakken

Uw oude dia’s bevinden zich in magazijnen die zijn opgeslagen in boxen? Perfect, deze opslag is bijzonder goed geschikt voor verzending, omdat de dia’s hierdoor niet eruit kunnen vallen en niet door elkaar kunnen raken. In een stevige doos kunnen de boxen goed worden gestapeld, en als u de lege ruimtes die overblijven dan opvult met bubbeltjesplastic of krantenpapier is alles veilig en goed verpakt. Uw pakket is nu startklaar en kan naar ons worden verstuurd, zodat wij uw dia’s kunnen digitaliseren. Uw werk zit erop, nu kunnen wij uw dia’s digitaliseren.

Negatieven verpakken

Negatieven zijn meestal opgeslagen in hoezen of papieren zakken. Het versturen daarvan is simpel: Goed verpakt en afgesloten, zodat geen knikken kunnen ontstaan en de negatieven niet eruit kunnen vallen, komen ze zeker goed bij ons aan.

Wij kunnen dan uw negatieven digitaliseren. Op deze manier worden uw oude herinneringen veilig gered en kunt u ze bewerken en eenvoudig met anderen delen.

Foto’s verpakken

Foto’s die moeten worden gedigitaliseerd, kunnen net zo eenvoudig worden verpakt als negatieven. Meestal zitten zij ook in fotozakken of hoezen. Deze moeten goed worden afgesloten, en ook hier moet ervoor worden gezorgd dat geen knikken kunnen ontstaan en dat zij niet open zijn.

MEDIAFIX kan uw foto’s digitaliseren, of ze nu los of in een album zitten. U kunt dus ook een hele fotoalbum digitaliseren, ook dan is het digitaliseren van uw foto’s geen enkel probleem voor ons.

Videobanden verpakken

Oude VHS-cassettes kunt u het best verpakken in beschermhoezen van karton of plastic, voor zover u ze niet sowieso daarin bewaart. Op deze manier wordt voorkomen dat de kwetsbare magneetband tijdens het transport wordt beschadigd. Vervolgens is het eenvoudig om de cassettes te versturen: Gewoon in dozen stapelen, lege ruimte opvullen, bestelformulier erbij en versturen maar! Zo kunnen we uw videobanden digitaliseren.

Smalfilms verpakken

Ook hier geldt: Stop de smalfilms niet los in een doos. Zorg ervoor dat uw smalfilms zich in geschikte filmblikken bevinden voordat u ze verpakt. Anders kan ook in dit geval de kwetsbare film tijdens het transport worden beschadigd. Kapotte films kunnen we echter ook repareren en daarna de smalfilms digitaliseren.

Verschillende pakketten?

U wilt zo veel analoge media laten digitaliseren dat ze in verschillende pakketten moeten worden verpakt? Geen probleem! Wij hebben echter wel een verzoek: Wij verzoeken u de pakketten in dit geval te nummeren. Soms komen pakketten met tussenpozen van een paar dagen bij ons aan, en nummering maakt het voor ons dan een stuk makkelijker om de pakketten toe te wijzen aan de juiste bestelling.

Belangrijk bij het digitaliseren van media: Het bestelformulier

Ons bestelformulier is erg belangrijk: Hierin legt u vast wat u precies bij ons bestelt (welke media u afgeeft, met welke kwaliteit u ze wilt laten digitaliseren, welke aanvullende diensten u wenst etc.). Dit formulier moet worden ingevuld en ondertekend en bij uw zending met analoge media worden gevoegd. Op deze manier weten wij precies wat u bij ons bestelt en kunnen wij het digitaliseren naar uw wensen uitvoeren.

Herinneringen redden met MEDIAFIX

Bilder digitalisieren
De hele familie is blij met gedigitaliseerde dia’s, negatieven of foto’s!

U hebt nog oude herinneringen op zolder of in de kelder liggen die niet zijn gedigitaliseerd en daar een treurig bestaan leiden? Laat uw dia’s, negatieven of foto’s digitaliseren en voorkom dat uw opnames lijden onder de tand des tijds. Profiteer bij MEDIAFIX van de laagsteprijsgarantie!

Vragen? Onze klantendienst is u graag van dienst en geeft desgewenst advies in een persoonlijk gesprek! Neem telefonisch contact met ons op via 03 375 25 05.

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaOnze telefonische openingsuren:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur