Klanten vinden dat ze een erg goed advies hebben gekregen – cijfer 9!

Nog steeds goede adviezen van MEDIAFIX – Ook in het tweede kwartaal van 2019 is onze klantenservice beoordeeld met gemiddeld een 9! Dat is het resultaat van ons interne klanttevredenheidsonderzoek, waarbij 92% van de ondervraagden aangeeft tevreden of zelfs erg tevreden te zijn over onze dienstverlening. Wij zijn trots dat we opnieuw zo’n hoog cijfer hebben gekregen, terwijl het aantal door ons gedigitaliseerde media voortdurend blijft toenemen: inmiddels hebben we al meer dan 66 miljoen analoge beeldmedia en filmminuten gedigitaliseerd – wow! En dat niet alleen voor particulieren, maar ook voor musea, archieven en andere instellingen.

SSV bei MEDIAFIX

Wij bedanken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en gebruiken uw feedback als aansporing om nog beter te worden! Na te zijn begonnen met de digitalisering van analoge beeldmedia zoals dia’s, foto’s en negatieven, is MEDIAFIX haar expertise op digitaliseringsgebied ook gaan gebruiken voor filmmedia. Zo digitaliseren wij naast dia’s, foto’s en negatieven ook alle gangbare videoformaten, van VHS tot U-Matic, alsmede smalfilms en Video8-formaten. Daarmee zijn wij een echte allround-dienstverlener, bij ons ontvangt u alle diensten uit één hand.

Hoogste cijfer voor onze klantenservice

Aan de digitalisering van analoge media gaat echter een belangrijk proces vooraf: het vaststellen van uw wensen en behoeftes en een deskundige advisering met betrekking tot uw persoonlijke bestelling. Dat wij daarin nog steeds goed slagen en u erg tevreden bent over het eindresultaat, blijkt uit het feit dat onze klantenservice opnieuw een 9 heeft gekregen van u.

Goede advisering is belangrijk, omdat u hierdoor de zekerheid krijgt die u nodig heeft om uw kostbare herinneringen uit handen te geven. Veel klanten twijfelen welke diensten voor hen in aanmerking komen, en of digitalisering van hun media überhaupt nog zin heeft, en worden vervolgens positief verrast door het resultaat.

Hoe tevreden onze klanten zijn, kunnen zij beter zelf vertellen:

“Wij zijn in elk opzicht meer dan tevreden over de klantenservice, advisering en dienstverlening en over de kwaliteit. Wij zullen Mediafix zeker aan anderen aanbevelen!” Bron: ausgezeichnet.org

“Voor het bewerken van mijn films, die inmiddels van slechte kwaliteit zijn, kan ik alleen maar een 10 geven. Ik ben erg enthousiast en blij dat dit kan.” Bron: ausgezeichnet.org

“Ik heb meer dan 40 jaar oude films, onder meer Super8-films, laten digitaliseren door Mediafix en had niet verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn! Ik ben enthousiast, het is fantastisch om gewoon op je televisie naar films uit het verleden te kijken. Bedankt!” Bron: ausgezeichnet.org

 

Uw tevredenheid is voor ons belangrijk

Wij streven voortdurend naar een verdere verbetering van onze diensten en ons aanbod voor u. Daarbij staat de transparantie van onze dienstverlening voor ons centraal. Door het duidelijke aanvraagproces met voorbeeldfoto’s van de diverse kwaliteitsniveaus en aanvullende diensten kunt u zich vooraf al een erg goed beeld vormen. Ook de persoonlijke, telefonische adviezen zijn voor veel klanten erg behulpzaam. Mocht u desondanks een keer niet tevreden zijn, laat het ons dan weten! Alleen dan kunnen we daar iets aan doen.

MEDIAFIX: Wij redden herinneringen

Als u nog in het bezit bent van analoge schatten die u voor de toekomst wilt redden, bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft bij ons de mogelijkheid om vooraf een proefbestelling te plaatsen. Op deze manier kunt u zich overtuigen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij digitaliseren uw collectie dia’s, negatieven, VHS-cassettes, smalfilms of geluidscassettes voor de beste prijs – dat garanderen wij!

Voorkom dat deze speciale momenten verloren gaan! Laat uw herinneringen vandaag nog door MEDIAFIX digitaliseren.MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge media

Vragen? Onze klantenservice is u graag van dienst! Neem contact met ons op via info (at) mediafix.be of telefonisch op het nummer 03 375 25 05.

Wij zijn telefonisch als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur