Test MEDIAFIX – proefbestelling

Hebt u nog oude herinneringen op zolder of in de kelder liggen die daar alleen maar onder het stof komen te zitten, en die u al 20 jaar niet meer heeft bekeken? Eigenlijk heeft u speciale gebeurtenissen bijv. in de vorm van dia’s, negatieven of foto’s toch opgenomen om ze voor de toekomst te behouden en nog aan de kleinkinderen te kunnen laten zien. Het bijbehorende afspeelapparaat is echter allang vervangen door een moderne dvd-speler. Wij van MEDIAFIX hebben de oplossing: Wij zetten uw oude media over naar de nieuwe digitale tijd en redden uw unieke herinneringen!

Analoge media zijn niet eeuwig houdbaar. Na 10 tot 40 jaar (afhankelijk van het filmmateriaal) is de “minimale houdbaarheidsduur” bijna altijd afgelopen. Ieder jaar verliezen de beelden aan kwaliteit. Het proces begint meestal met het vervagen van de kleuren, vaak in combinatie met kleurzweem. Met een beetje pech doet verontreiniging of zelfs schimmel de rest. In het ergste geval gaan dierbare herinneringen verloren.

Proefbestelling: Overtuig uzelf

Wilt u eerst een indruk krijgen van de kwaliteit van MEDIAFIX?

Lees dan onze referenties maar eens. We hebben daar een klein overzicht van voorbeeldscans en reviews van onze tevreden klanten samengesteld. MEDIAFIX heeft volgens een klantonderzoek ook in oktober weer overtuigd: Maar liefst 92% van onze klanten is tevreden of zeer tevreden over onze diensten!

Of u plaatst een proefbestelling:

U wilt uw analoge media laten digitaliseren en MEDIAFIX eerst testen? Wij maken van dia’s, negatieven en foto’s proefscans voor een all-inprijs van 15 €. Diensten zoals retourzending zijn in deze prijs inbegrepen (zie verder hieronder). Als u binnen 30 dagen na levering van de proefbestelling een vervolgbestelling van minimaal 100 € bij ons plaatst, wordt het eerder betaalde bedrag van 15 € in mindering gebracht op het factuurbedrag. Hierdoor is de proefbestelling dan uiteindelijk gratis voor u.

Hoe kan ik een proefbestelling plaatsen?

Als u contact opneemt met onze klantendienst, kunt u aan ons team doorgeven dat u een proefbestelling wilt plaatsen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via

03 375 25 05 ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

Vervolgens sturen wij u per e-mail een formulier voor de proefbestelling toe, dat u naar uw wensen kunt invullen. U kunt uw media persoonlijk bij ons afgeven of per post verzenden. Uw proefbestelling is normaal gesproken binnen twee weken gereed. De retourzending verzorgen wij voor u, of u kunt uw media persoonlijk bij ons komen ophalen.

Hebben wij u overtuigd?

Nadat de proefbestelling is afgerond, neemt de klantendienst van MEDIAFIX contact met u op om het resultaat in een uitvoerig persoonlijk gesprek met u te bespreken. Als u tevreden bent over onze dienstverlening kunt u meteen een vervolgbestelling plaatsen. Daarbij nemen we uitgebreid de tijd voor u, gaan specifiek in op uw individuele wensen en eisen en stellen een offerte op die perfect is afgestemd op uw wensen.

 

 

De diverse formaten op een rij

DiasDia’s

Als proefbestelling kunnen wij maximaal 10 dia’s digitaliseren voor u.

  Inclusief
Resolutie U kunt kiezen uit 4 verschillende resoluties. Daarbij kunt u twee formaten kiezen die u met elkaar wilt vergelijken:
Budget (2.900 dpi), Standaard Plus (4.250 dpi), Premium (5.000 dpi) en High-end (6.200 dpi)
Aanvullende diensten Persluchtbehandeling, beeldrotatie, semiautomatische fotobewerking (levering van beide versies – origineel & bewerkte versie)
Opslag Dvd, USB-stick of downloadlink
Ophalen Retourzending per post, persoonlijk ophalen in ons kantoor


NegativeNegatieven

Bij een proefbestelling kan MEDIAFIX maximaal 12 negatieven digitaliseren (3 negatiefstroken).

  Inclusief
Resolutie U kunt twee resoluties kiezen uit Standaard Plus (4.250 dpi), Premium (5.000 dpi) en High-end (6.200 dpi), zodat u ze met elkaar kunt vergelijken.
Aanvullende diensten rotatie van de gedigitaliseerde foto’s, droogreiniging van vervuiling
Opslag Dvd, USB-stick of downloadlink
Ophalen Retourzending per post, persoonlijk ophalen in ons kantoor

 

FotosFoto’s

Bij een proefbestelling kunnen wij maximaal 10 foto’s digitaliseren.

  Inclusief
Resolutie U kunt twee resoluties kiezen uit de resoluties Standaard Plus (600 dpi), Premium (900 dpi) of High-end (1.200 dpi), zodat u die formaten met elkaar kunt vergelijken.
Aanvullende diensten Rotatie van de gedigitaliseerde foto’s, semiautomatische fotobewerking (levering van beide versies – origineel & bewerkte versie)
Opslag Dvd, USB-stick of downloadlink
Ophalen Retourzending per post, persoonlijk ophalen in ons kantoor

 

Aanvullende diensten – daarnaast kunt u voor een kleine meerprijs aanvullende diensten bestellen. Hier vindt u ons prijsoverzicht.

Vrijblijvend aanvragen

Wat hebt u dus te verliezen? Aarzel niet langer, en voorkom dat de kwaliteit van uw opnames achteruitgaat. Laat uw dia’s, negatieven en foto’s digitaliseren als proefbestelling, zodat u een indruk krijgt van onze dienstverlening.

U hebt nog vragen of wilt u direct een proefbestelling plaatsen? Laat u door de vriendelijke medewerkers van onze klantendienst individueel en vrijblijvend adviseren. Neem telefonisch contact met ons op via 03 375 25 05.

Onze telefonische openingsuren:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur