Foto’s: nieuwe maatstaven voor de digitalisering bij MEDIAFIX

Nog meer WOW! Met die woorden hebben we vorig jaar ons kwaliteitsoffensief gelanceerd. Dit jaar zetten we de verbeteringen voort! Na de succesvolle kwaliteitsverbeteringen voor dia’s en negatieven, stellen we nu nieuwe normen voor de digitalisering van fotoafdrukken.

Waarom is de dpi-resolutie belangrijk?

De dpi-resolutie speelt een cruciale rol wanneer u uw foto’s digitaliseren wilt. Ze bepaalt de nauwkeurigheid van details en scherpte van de digitale kopie. Hoe hoger de resolutie, hoe fijner de details worden weergegeven. Bij MEDIAFIX begrijpen we dat elke fotoafdruk uniek is en het verdient om in de hoogste kwaliteit gedigitaliseerd te worden. Hier vindt u meer informatie over de geschikte resolutie voor het digitaliseren van uw foto’s.

De goede oude: Budget en Standaard

De Budget-kwaliteit hadden we al in het assortiment. Ze biedt met 300 dpi een solide basis voor de voordelige archivering en het bekijken op de computermonitor. Wij scannen uw foto’s vanaf € 0,25 in Budget-kwaliteit.

Onze Standaard-kwaliteit heet nu Standaard+ en heeft nog steeds een resolutie van 600 dpi, wat al een hogere resolutie is. De details worden scherper weergegeven, en afdrukken kunnen tot 200% worden vergroot. Toch is er ook hier een nieuwigheid: het plusje komt in de naam omdat we door het gebruik van nieuwe scanners nu ook een verbeterde kleurweergave bieden. U ontvangt de Standaard+ kwaliteit vanaf € 0,25 per foto.

Foto's digitaliseren bij MEDIAFIX
Onze Standaard+ kwaliteit biedt al een hoge resolutie die voldoende is voor normale toepassingen.

»

Ik ben onder de indruk, de foto’s waren zo oud, van 1985 en in geen goede staat. De kleuren zijn briljant geworden. Als je de doffe en matte kleuren van de originele foto’s, die ik nu hier voor de computer kan vergelijken, ziet, ben je overweldigd.

«

Klantenbeoordeling

Premium-kwaliteit – aanzienlijke 900 dpi

De Premium-kwaliteit zet met 900 dpi nieuwe maatstaven en voldoet aan hogere eisen. Dankzij onze geavanceerde scantechnologie vallen de scans op door een hoge detailscherpte, verbeterde kleurweergave en betere contrasten. Ideaal voor afdrukken tot A3-formaat, de prijs per scan begint bij € 0,29.

High-end-kwaliteit – uiterst scherpe 1.200 dpi

Onze High-end-kwaliteit biedt met 1.200 dpi en een dynamisch bereik van 4,5 de beste beeldkwaliteit. Uitzonderlijke kleuren, contrasten en maximale resolutie maken dit kwaliteitsniveau perfect voor professionele toepassingen. De hoge kleurechtheid en het brede dynamisch bereik overtuigen zelfs bij veeleisende motieven. De indrukwekkende resolutie maakt buitengewoon scherpe beelden en afdrukken tot het A2-formaat mogelijk. De prijs per scan begint bij € 0,39.

Foto's digitaliseren bij MEDIAFIX
Onze High-end-kwaliteit overtuigt met briljante kleuren en een haarscherpe resolutie – zelfs bij tegenlichtopnamen met een hoog contrast.

»

Super service en geweldige kwaliteit. Met deze gedigitaliseerde foto’s  in hoge resolutie (1200 dpi)  kan je echt geniale dingen doen.
Ik ben echt heel tevreden en dit heeft me daarnaast veel uren werk bespaard!

«

Klantenbeoordeling

 

Deze vergelijking toont aan dat elke kwaliteitsniveau bij MEDIAFIX een duidelijke meerwaarde biedt. Van de solide basis van de Budget-kwaliteit tot aan de High-end-kwaliteit voor professionele toepassingen – we bieden onze klanten de flexibiliteit om de beste optie voor hun behoeften te kiezen.

Kwaliteits-
niveau
Resolutie Prijs per foto
Budget 300 dpi vanaf € 0,25
Standaard+ 600 dpi vanaf € 0,25
Premium 900 dpi vanaf € 0,29
High-end 1.200 dpi vanaf € 0,39

 

Uw foto’s, onze passie

De voortdurende verbeteringen bij MEDIAFIX tonen onze inzet voor kwaliteit en klantentevredenheid. Onze technologie maakt niet alleen het verhogen van de resolutie mogelijk, maar ook een verbeterde kleurweergave en contrastbereik. Wij begrijpen dat elk beeld een verhaal vertelt, en wij willen ervoor zorgen dat die verhalen in hun beste vorm bewaard blijven.

Ons technische team, bestaande uit ervaren professionals, werkt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de beste resultaten ontvangen. We houden niet alleen de technische kant in het oog, maar luisteren ook naar de feedback van onze klanten en verbeteren zo voortdurend ons aanbod.

Foto’s digitaliseren bij MEDIAFIX

MEDIAFIX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaProfiteer nu van onze nieuwe verbeterde kwaliteit en laat uw foto’s digitaliseren – vanaf € 0,25 per foto. We geven u daarbij onze laagsteprijsgarantie. Vraag vrijblijvend via het formulier aan en laat uw foto’s in de beste kwaliteit en voor de laagste prijs digitaliseren!

Hebt u nog vragen? Wij staan graag telefonisch voor u klaar!
ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

03 375 25 05