Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

Vier 11 jaar MEDIAFIX met 11% korting

Bij MEDIAFIX vieren we een bijzonder jubileum: op 17 oktober worden we elf jaar! En omdat we de nummer één in de digitalisering van analoge media zijn, willen we dat met u vieren. We willen u graag bedanken voor 11 jaar trouwe ondersteuning en vertrouwen. Daarom hebben we iets speciaals voor u bedacht – een korting waar u echt mee kunt besparen!

MEDIAFIX is jarig

Vanaf dag één aan uw zijde

Vanaf dag één was het ons doel om uw herinneringen te bewaren, zodat u er nog lang in digitale vorm van kunt genieten. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld bij het samenbrengen van familie en vrienden door herinneringen toegankelijk te maken. Sinds dag één hebben we historisch waardevolle opnamen gered en veilig bewaard.

Graag maken we van deze speciale gelegenheid gebruik om u, onze gewaardeerde klanten, te bedanken. Of u er nu vanaf het begin bij was of ons pas onlangs hebt ontdekt: bedankt voor uw steun, bedankt voor het vertrouwendat u in ons hebt gesteld. MEDIAFIX zou niet bestaan als we onze geweldige klanten zoals u niet hadden. We zijn er trots op uw herinneringen te bewaren en uw verhalen te vertellen.

Nummer één in Europa

MEDIAFIX heeft de afgelopen elf jaar een indrukwekkende weg afgelegd. Vandaag zijn we vertegenwoordigd in zeven Europese landen, hebben we een groot aantal toegewijde medewerkers in dienst en beschikken we over een enorme productieruimte. In de afgelopen elf jaar hebben we meer dan 190 miljoen foto’s en filmminuten gedigitaliseerd. Die indrukwekkende cijfers tonen aan dat MEDIAFIX de nummer één is in de digitalisering van analoge media in Europa.

Verbeterde kwaliteit

Analoge media behoren weliswaar tot het verleden, maar dat betekent niet dat we in de digitalisering in het verleden zijn blijven hangen. MEDIAFIX ontwikkelt zich voortdurend verder, vindt nieuwe technologieën uit en verbetert de kwaliteit van het gedigitaliseerde materiaal. Het afgelopen jaar hebben we de grootste kwaliteitsverbetering in onze geschiedenis doorgevoerd. Daardoor bieden we nu onder andere diascans in hogere resolutie, negatiefscans in mooiere kleuren en video’s in de beste kwaliteit.

11% verjaardagskorting op de digitalisering

Van oude foto’s via VHS-banden tot smalfilms – bij MEDIAFIX digitaliseren we uw waardevolle herinneringen in de beste kwaliteit. En nu, voor onze elfde verjaardag, bieden we u een geweldige reden om uw herinneringen uit het archief te halen en ze in digitale vorm te herontdekken.

Profiteer van onze exclusieve 11% verjaardagskorting op de digitalisering! Het is een fantastische kans om uw analoge schatten om te zetten in digitale schatten tegen onverslaanbare prijzen. Vul het formulier rechts in, voer bij de laatste stap van uw aanvraag de actiecode 11P-VERJAARDAG23 in en verzeker u van de korting. Maar wees er snel bij, want de actie is alleen geldig tot 17.10.

Profiteer van onze verjaardagskorting en digitaliseer nu bij de marktleider!

MEDIAFIX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaBeschikt u nog over analoge herinneringen die erop wachten om herontdekt te worden? Maak dan nu gebruik van onze diensten met laagsteprijsgarantie. Onze vriendelijke medewerkers adviseren u graag over uw bestelling op tel.: 03 375 25 05. Digitaliseer nu bij de marktleider en profiteer van uw 11% verjaardagskorting.

We zijn telefonisch als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

 

Vier met MEDIAFIX 11 jaar excellente digitalisering en bespaar erbij! We kijken uit naar nog vele jaren in uw gezelschap en om u te helpen uw herinneringen voor de toekomst te behouden.