Negatieven digitaliseren met nog meer WOW

2023 is het jaar waarin we ‘nóg meer WOW‘ beloven voor uw gedigitaliseerde media. Met ons kwaliteitsoffensief krijgt u nu meer kwaliteit voor uw geld. Dit jaar hebben we eerst onze diascans en videodigitalisering verbeterd en nu zijn de negatiefscans aan de beurt. Met onze nieuwe kwaliteitsniveaus voor negatieven heeft ons technische team een grote stap voorwaarts gezet. Deze nieuwe niveaus stellen nieuwe normen op het gebied van kleurnauwkeurigheid, resolutie en kosten.

Verbeterde inversie voor mooiere kleuren

Bruine negatiefstrook
Bruine negatiefstrook

Alle negatieven – oud of nieuw – hebben een oranje-bruine kleur.  Als uit de bruine negatieven positieve beelden moeten worden gegenereerd, moeten we de kleuren van de digitale afbeelding inverteren of omkeren. Omdat blauw zich aan de andere kant van het kleurenspectrum bevindt, is het resultaat blauwachtig en daar moeten we dus bijsturen.

Onze negatiefscanners zijn volledig vernieuwd en kunnen nu beter overweg met kleurzweem. Ze vervullen deze stap van inversie efficiënter dan voorheen en bieden dus mooiere kleuren, zoals de vergelijkende foto’s laten zien.

Nieuwe Premium-inversie tegen sterke kleurzweem

Onze Standaard-inversie voor negatieven schat op basis van de beschikbare informatie in het gedigitaliseerde beeld hoe de kleuren zouden moeten zijn. Om echter met alle beeldinformatie rekening te kunnen houden, is een inversie via de ruwe gegevens van het beeld nodig. We raden daarom onze Premium-inversie aan.

Omdat we voor de Premium-inversie de ruwe gegevens van de afbeelding gebruiken, is er geen gegevensverlies voordat de kleuren worden omgekeerd. U ontvangt gedigitaliseerde beelden die overeenkomen met de originelen in kleurgetrouwheid en helderheid. De Premium-inversie neemt de maximale beeldinformatie over en zorgt voor een indrukwekkende kleurdiepte. Daarbij worden zelfs de fijnste nuances van de originele foto behouden. U krijgt onze nieuwe Premium-inversie voor maar € 0,10 per negatief.

Hogere resolutie voor haarscherpe beelden

Maar dat is niet alles. Naast mooiere kleuren krijgt u vanaf nu ook een hogere resolutie. Voor de Standaard-kwaliteit hebben we de resolutie verhoogd van 3.900 dpi naar 4.250 dpi. Voor de Premium-kwaliteit is de resolutie nu 5.000 dpi in plaats van 4.500 dpi voorheen. Daarmee krijgt u al een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Als het nog meer moet zijn, is er nu onze nieuwe High-end-kwaliteit voor negatieven. Die biedt met een resolutie van 6.200 dpi en een dichtheid van 4,5 een uitstekende beeldkwaliteit en kan beter overweg met contrastrijke foto’s. Daarmee zijn uw gedigitaliseerde beelden haarscherp en gedetailleerd. De High-end-kwaliteit is uniek in België en haalt het beste uit uw negatieven. Zo kunt u zich na vele jaren nog steeds onderdompelen in uw kostbare herinneringen en de speciale momenten opnieuw beleven in uitstekende resolutie.

Negatieven digitaliseren voor elk budget

Alles bij elkaar biedt MEDIAFIX vanaf nu de kwaliteitsniveaus Budget, Standard Plus, Premium en High-end aan. Of u nu gewoon uw negatieven digitaliseren wilt laten of dat het belangrijk voor u is om alles uit uw oude herinneringen te halen – er is voor elk budget wat wils!

Kwaliteits-
niveau
Resolutie Prijs per afbeelding
Standaard Plus 4.250 dpi vanaf € 0,29 € 0,25
Premium 5.000 dpi vanaf € 0,33 € 0,29
High-end 6.200 dpi vanaf € 0,42 € 0,39

Negatieven digitaliseren bij MEDIAFIX

MEDIAFIX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaProfiteer nu van de nieuwe verbeterde kwaliteit bij MEDIAFIX en laat uw negatieven digitaliseren – vanaf € 0,25 per afbeelding. Bovendien is onze laagsteprijsgarantie van toepassing. Breng uw verleden tot leven en bewaar het voor de toekomst. Wacht niet langer – vraag vrijblijvend via het formulier aan en verzeker u van een eersteklas digitalisering!

Hebt u nog vragen? Bel ons dan gerust! U kunt ons telefonisch als volgt bereiken:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

op 03 375 25 05

Ook deze nieuwigheden hebben we voor u:

Hogere kwaliteit bij het digitaliseren van dia's

We stellen u voor: onze verbeterde Budget-, Standaard- en Premium-kwaliteit, evenals onze nieuwe High-end-kwaliteit: betere resolutie, kleuren en contrasten.

Dia’s in de beste kwaliteit

Nabewerking na het digitaliseren van videobanden: voor - na

De MEDIAFIX-nabewerking voor videobanden verbetert de toonwaarden, contrasten en kleuren van de gedigitaliseerde videobanden merkbaar.

Video’s bewerken