94% tevreden klanten in het begin van 2023

Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook. Om precies te weten te komen hoe tevreden ze zijn, voeren we bij MEDIAFIX regelmatig een klantentevredenheidsonderzoek uit. Het resultaat voor het eerste kwartaal van 2023 is: 94% tevreden tot zeer tevreden klanten. Zoals iedereen beginnen wij het jaar graag succesvol, daarom zijn we heel blij over dat resultaat.

Foto's digitaliseren bij MEDIAFIX
Gedigitaliseerde herinneringen zijn een plezier voor de hele familie

In het eerste kwartaal van 2023 hebben in totaal 1659 klanten deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek. Van hen zei 94%tevreden” of zelfs “zeer tevreden” te zijn over onze diensten. We hebben rekening gehouden met de volgende thema’s:

  • onze service,
  • de prijs-kwaliteitverhouding,
  • de kwaliteit van de geleverde foto’s en video’s en
  • de snelheid van de verwerking.

MEDIAFIX heeft in het eerste kwartaal van 2023 op alle gebieden goed tot zeer goed gescoord.

Topservice

Onze klantendienst krijgt bij elke enquête topcijfers en kreeg ook in het eerste kwartaal van 2023 opnieuw de beoordeling “zeer goed“. Onze toegewijde medewerkers van de klantendienst zijn experts in het digitaliseren van analoge media en geven u graag advies over uw bestelling. Daarbij verdienen ze herhaaldelijk lof van onze tevreden klanten.

“Ik heb vooraf telefonisch advies ingewonnen. Het was een zeer vriendelijk en nuttig gesprek. Verder was ik zeer tevreden over de volledige afhandeling en de snelheid van de verwerking. Heel erg bedankt!”

“Toen ik een vraag via e-mail stelde, kreeg ik meteen een zinvol antwoord. Al met al een zeer positieve bestelling met zeer professioneel klantcontact. Je kan het bedrijf alleen maar aanbevelen.”

“Wat ik het beste vond was jullie vriendelijke klantendienst. Kort nadat ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik een telefoontje van uw klantendienst met de vraag of alles in orde was. Ik heb nog nooit zo’n service gehad bij een bestelling. Hartelijk dank.”

Uw unieke herinneringen in goede handen

Bij MEDIAFIX gaan we zorgvuldig om met uw waardevolle media.

Klanten sturen ons vaak het laatste exemplaar van hun unieke herinneringen. Daarom is het des te belangrijker dat we goed met de media omgaan. We zijn erg blij dat klanten MEDIAFIX beoordelen als een betrouwbare partner voor de digitalisering van analoge media. We leggen grote nadruk op de hoogwaardige en betrouwbare digitalisering en zijn er trots op dat onze inspanningen door onze klanten worden beloond.

“Hoera, er zijn nog steeds bedrijven waar je op kunt vertrouwen! Jullie hebben me een onvergetelijk plezier gedaan door jullie werk. Ga zo door!”

“De service en het klantenadvies zijn uitstekend. MEDIAFIX kunt u met een gerust hart uw schatten toevertrouwen.”

“Het vergt veel vertrouwen om je enige videoband af te staan en niet te weten wat het uiteindelijk oplevert. Blijft de herinnering bestaan of gaat ze verloren? Het was zeer vertrouwelijk en er was geen enkel probleem van verzending tot het eindproduct. Bedankt!”

Nieuwe klanten worden vaste klanten

Natuurlijk verwelkomen we altijd graag nieuwe klanten. Maar het grootste compliment is wanneer die klanten na hun eerste bestelling blijven en verdere bestellingen bij ons doen. Het is ons doel om onze klanten op lange termijn tevreden te stellen en we zijn blij dat zoveel van onze bestaande klanten ons hun vertrouwen schenken.

“Ik ben een meervoudige klant uit overtuiging. Vanaf 2020 tot maart 2023. En altijd even tevreden. Nu kunnen we weer genieten van onze oude video’s op een stick. Heerlijk.”

“Ik heb gewacht met het bestellen van mijn negatieven totdat de dia’s klaar waren – de negatieven gaan nu naar MEDIAFIX. Als ondernemer weet ik dat er geen groter lof is dan een vervolgbestelling!”

“Het hele proces was duidelijk, de klantendienst zeer vriendelijk en hulpvaardig. Al met al, zoals ik het graag heb! Ik heb nog heel wat V8/Hi8-banden die ik binnenkort laat digitaliseren. Heel erg bedankt!”

MEDIAFIX – Wij redden herinneringen

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaAls u er ooit aan hebt gedacht uw analoge media te digitaliseren, moet u nu actie ondernemen, want analoge media hebben een beperkte levensduur. Daarom is het belangrijk om ze tijdig te digitaliseren voordat ze beschadigd of onbruikbaar worden. Bij ons kunt u rekenen op een digitalisering voor de beste prijs – onze laagsteprijsgarantie geeft u de zekerheid dat u de best mogelijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs krijgt.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We adviseren u graag over uw bestelling via info (at) mediafix.be.