Oude foto’s op dvd, USB-stick en harde schijf

0067_v3

Oude foto’s op dvd, usb-stick of harde schijf: uw dia’s, negatieven of foto’s digitaliseren we naar verschillende dragers.

MEDIAFIX biedt verschillende mogelijkheden aan voor de opslag van uw gedigitaliseerde afbeeldingen. U kunt naar eigen wens een opslagmedium kiezen. Vanzelfsprekend is dit ook afhankelijk van de hoeveelheid data.

Foto’s opslaan op dvd

Opslag van foto’s op een dvd is een mogelijkheid om uw herinneringen veilig te bewaren. Bij MEDIAFIX kunnen uw oude dia’s, negatieven of foto’s vanzelfsprekend ook op dvd worden gered. Foto’s op dvd hebben het voordeel dat u de dvd thuis alleen maar in de dvd-speler hoeft te stoppen om uw oude foto’s te kunnen bekijken. Omdat bij ons alle foto’s in dwarsformaat worden gedigitaliseerd, is het zinvol om te kiezen voor de optie “beeldrotatie”. Anders zijn de foto’s die u in hoog formaat heeft gemaakt, op uw dvd 90 graden gedraaid. Het nadeel van opslag van foto’s op een dvd is dat u niets aan de digitale foto’s kunt veranderen. Voor het bewerken van de foto’s moet u ze eerst overzetten naar uw computer voordat u veranderingen kunt aanbrengen (bijv. rotatie of retoucheren). Nadat de bewerking van uw oude foto’s is voltooid, kunt u ze weer op een dvd branden.

Oude foto’s op USB-stick/harde schijf

Een USB-stick en een harde schijf zijn praktische alternatieven voor een dvd. Enerzijds kunnen daarop veel meer gedigitaliseerde foto’s worden opgeslagen, en anderzijds kunnen foto’s op een USB-stick of harde schijf rechtstreeks worden bewerkt en opnieuw worden opgeslagen. En dat zo vaak als u maar wilt! Bovendien kunt u – wat bij opslag van foto’s op een dvd evenmin mogelijk is – nieuwe mappen maken en uw foto’s geheel volgens uw wensen archiveren.

Herinneringen redden met MEDIAFIX

Dia’s, negatieven, foto’s, smalfilms of videocassettes. Op harde schijf, USB-stick of dvd: MEDIAFIX digitaliseert al uw media en slaat deze naar uw behoeftes en wensen op.

Waar wacht u dus nog op? Red uw herinneringen en laat uw foto’s digitaliseren – door MEDIAFIX met laagsteprijsgarantie!

Wij digitaliseren:

Dias
Dia’s
Fotos
Foto’s
Negative
Negatieven
Videobanden
Videobanden
8mm-films
8mm-films

 

 

 

 

Vragen? De vriendelijke medewerkers van onze klantendienst geven u graag advies in een persoonlijk gesprek. Neem telefonisch contact met ons op via 03 375 25 05.

Onze telefonische openingsuren:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur