Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

Meer dan 50 miljoen momenten gered

Een foto is een foto? Dat klopt, maar dat is niet de hele waarheid: Zoals bekend, bestaat een film uit een groot aantal aaneengeschakelde losse beelden die zo snel na elkaar worden afgespeeld dat zij lijken te bewegen. Dit betekent dat het veel eenvoudiger is om een kleinbeelddia te digitaliseren dan een hele Super8-film of een VHS-cassette.

Tegen deze achtergrond hebben wij onze cijfers opnieuw geanalyseerd en het volgende vastgesteld: MEDIAFIX heeft al meer dan 56 miljoen afbeeldingen gedigitaliseerd! Daarbij hebben wij iedere dia, ieder negatief en iedere foto als één afbeelding geteld, en iedere minuut van een gedigitaliseerde film eveneens als één afbeelding. 56.000.000 is een getal waar we trots op zijn, zeker gezien het feit dat ons bedrijf pas zo’n vijf jaar geleden het levenslicht zag.

Van start-up tot voortrekker

In oktober 2012 heeft MEDIAFIX, toen nog een kleine start-up, voor het eerst analoge herinneringen voor de toekomst gered. Aanvankelijk beperkte onze dienstverlening zich tot dia’s en negatieven. Het fundament en tevens de voedingsbodem voor de snelle groei was en is onze in eigen huis ontwikkelde digitaliseringstechnologie, waarmee MEDIAFIX zich duidelijk van andere dienstverleners onderscheidt. Met deze technologie is digitalisering binnen een paar seconden mogelijk, terwijl tegelijkertijd een bijzonder hoge resolutie en een uitstekende beeldkwaliteit worden gerealiseerd.

Onze klanten zijn van begin af aan enthousiast: Al in het eerste jaar digitaliseerde MEDIAFIX voor duizenden klanten het ongelooflijke aantal van 2,3 miljoen afbeeldingen. Van begin af aan heeft ons team van ontwikkelaars de scanmethode steeds verder geprofessionaliseerd en nieuwe dingen bedacht om het aanbod gestaag uit te breiden. Dat heeft zich uitbetaald: Sinds 2013 bieden wij de digitalisering van foto’s aan. Begin 2016 volgden Super8-films en videocassettes. Sinds april 2018 digitaliseert MEDIAFIX ook muziekcassettes en geluidsbanden.

MEDIAFIX laten digitaliseren en zo tevreden zijn dat zij ons ook aanbevelen bij familie en vrienden.

Persoonlijke service bij MEDIAFIX

Wij van MEDIAFIX weten dat onze klanten meer verwachten dan alleen hoogwaardige scans. Daarom hechten wij groot belang aan een uitgebreide, persoonlijke service. Bij onze persoonlijke advisering gaan wij uitvoerig in op de bijzonderheden van uw collectie en uw wensen, waarna wij een individueel aanbod opstellen.

Dat onze kwaliteit en onze focus op service worden gewaardeerd, blijkt ook uit de resultaten van de klanttevredenheidsonderzoeken die wij regelmatig houden. Bij onze laatste enquête in augustus 2018 was 95% van onze klanten tevreden of zeer tevreden over onze dienstverlening.

Altijd een voordelige prijs dankzij eigen technologie

Wij werken continu aan de verdere ontwikkeling van onze technologieën en ons aanbod. Wij zijn er dan ook trots op dat wij altijd de beste resultaten kunnen leveren aan onze klanten. En nog beter: Kwaliteit is bij MEDIAFIX niet duur, omdat wij dankzij onze eigen ontwikkelingen snel en voordelig kunnen werken. Van deze voordelen profiteren ook onze klanten: Ondanks onze hoge kwaliteit zijn wij de voordeligste aanbieder in België en kunnen zelfs een laagsteprijsgarantie aanbieden.

56 miljoen momenten: MEDIAFIX zegt dankjewel

56 miljoen foto’s en filmminuten zijn de perfecte aanleiding om dankjewel te zeggen. Zonder onze klanten, hun enthousiasme en hun constructieve feedback zouden we niet het snelst groeiende digitaliseringsbedrijf van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn. Wij verheugen ons op 56 miljoen nieuwe momenten die wij voor de toekomst veilig kunnen stellen!

Red uw analoge media!

Als u nog in het bezit bent van analoge dia’s, negatieven of smalfilms is het raadzaam deze door MEDIAFIX te laten digitaliseren. Op deze manier is gewaarborgd dat uw herinneringen ondanks het voortschrijdende verouderingsproces van het filmmateriaal voor de toekomst behouden blijven, en u ze ook op uw pc, tablet, HD-televisie of beamer kunt bekijken. U kunt ons een vrijblijvende aanvraag toesturen, of neem telefonisch contact met ons op via 03 375 25 05.