Onze prijzen stijgen op 15-04-2024: nu nog snel goedkoop digitaliseren onder de oude voorwaarden! Meer te weten komen.

MEDIAFIX digitaliseert nu ook in België

Vanaf nu kunt u uw analoge herinneringen eenvoudig en goedkoop laten digitaliseren. MEDIAFIX digitaliseert onder andere uw oude dia’s, foto’s, videobanden en filmspoelen – en dat voor de beste prijs in heel België!

U kent het wel: u hebt bezoek van familie of vrienden, er worden oude herinneringen naar boven gehaald en u denkt aan die ene foto of die ene video, waarop die herinnering staat vastgelegd. U kunt natuurlijk op zolder of in de kast gaan zoeken, maar dat zou waarschijnlijk een eeuwigheid duren – als u tenminste al weet, waar ze rondslingeren. Was het nu in die kartonnen doos in de kelder? Of misschien toch in een van de kisten op zolder? Of hebben ze de verhuis misschien helemaal niet overleefd? En waar is de projector?

Oude herinneringen gemakkelijk digitaliseren

Dat kan gelukkig gemakkelijker. MEDIAFIX digitaliseert uw oude media, zodat u ze weer probleemloos kunt bekijken en met vrienden en familie kunt delen. U krijgt uw gedigitaliseerde media van ons ofwel op dvd, op usb-stick of via download-link. Dan kunt u ze laten zien op de televisie, op de computer, met een beamer of op de gsm. U hoeft ze dan nog maar één laatste keer te zoeken, vervolgens naar ons op te sturen en tot slot heeft u uw herinneringen altijd bij de hand.

MEDIAFIX digitaliseert uw dia’s, foto’s, negatieven, videobanden, filmspoelen en zelfs volledige fotoalbums in de beste kwaliteit en met laagsteprijsgarantie in heel België. Momenteel loopt bij ons de lenteactie. Bij de digitalisering van beeldmedia krijgt u een gratis USB-stick en bij video’s gratis retourzending. De aanbieding geldt bij online aanvragen tot 14-04-2024

 

Bereikbaar in heel België

Samen met Kamera Express digitalsieert MEDIAFIX uw oude media

Om u in heel België te kunnen bedienen, werken we samen met de foto- en videospecialist Kamera Express. U kunt uw analoge schatten in een van onze 9 afgiftepunten in België in de winkels van Kamera Express afgeven. Vervolgens digitaliseren we ze voor u. Daarna kunt u ze ook weer op het afgiftepunt afhalen.

Heeft u geen winkel van Kamera-Express bij u in de buurt? Dan stuurt u uw analoge media per post naar het volgende adres:

MEDIAFIX / Kamera Express
Boomsesteenweg 81
2610 Antwerpen

Na de digitalisering kunnen we uw media weer per post naar u terugsturen. Daarvoor vult u eerst een vrijblijvende online aanvraag in.

Als u nog verdere vragen hebt, kunnen wij u ook graag telefonisch adviseren. Telefonisch zijn we als volgt bereikbaar:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur

En dat op het nummer 03 375 25 05.