Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

Verdere opties

Ontvangst van uw dia's door MEDIAFIX


€ 0,00

€ 0,00

Hoe moeten wij uw bestelling opslaan?

In geval van opslag op een USB-stick of harde schijf (tegen extra betaling) kiezen wij het voor uw bestelling gunstigste opslagvolume op de desbetreffende gegevensdrager. Gemiddeld hebben wij per foto 12 MB nodig. In de actieperiode is de USB-stick voor u gratis.


€ 4,99
vanaf
€ 4,99
€ 5,00 per dvd
Extra opslagmedia (+€ 7,00 per extra opslag plus kosten voor opslagmedia):
Kies extra opslagmedia voor vrienden en familie

Versnelde verwerking

U hebt uw gedigitaliseerde media zo snel mogelijk nodig? Dan kunt u de versnelde verwerking in 10 (prio) of 5 (express) werkdagen kiezen.

Belangrijk: Wilt u een versnelde verwerking, volg dan de instructies op de laatste pagina van het bestelformulier. Daar vindt u een link om een verzendlabel te genereren.


€ 0,00
+ kosten per dia
€ 0,04
+ kosten per dia
€ 0,07

Code

Voer hier uw actie- of cadeauboncode in.

Uw bericht aan ons (optioneel)

Terug

Uw aanvraag – onze service

Uw aanvraag is absoluut vrijblijvend. Tijdens een eventueel adviesgesprek met onze klantenservice zijn door u gewenste wijzigingen probleemloos mogelijk.

Naar aanleiding van uw aanvraag wordt uw individuele bestelformulier aangemaakt. Pas na ondertekening van uw bestelformulier en aanlevering van uw media ontstaat een bestelling.

 

Vaste prijzen en extra wensen

De genoemde prijzen zijn van toepassing. Ze zijn al inclusief btw.

Als u toch een formeel aanbod wilt ontvangen, is dat voor onze klantenservice geen probleem. Ook aan speciale wensen kunnen wij tegemoetkomen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.