Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

Onze kwaliteitsbelofte

Ontdek de 10 beloftes van MEDIAFIX

Sinds onze oprichting is het enige doel van MEDIAFIX het redden van herinneringen vol emoties en geschiedenis die vastgelegd zijn op analoge foto’s en video’s. Wij maken digitalisering toegankelijk voor iedereen en zetten ons in om de hoogste kwaliteit te bieden tegen de beste prijs.

Onze ambitie heeft het mogelijk gemaakt om meer dan 205 miljoen foto’s en filmminuten te digitaliseren. Door de jaren heen hebben we onze systemen geoptimaliseerd om te voldoen aan de hoge eisen van zowel onze particuliere als professionele klanten. De volgende punten verduidelijken hoe ons team zich dagelijks inzet om de beste kwaliteit te verzekeren.

Uw kostbare films en afbeeldingen met de grootste zorg behandelen

We behandelen uw originele media met zorg en respect. We behouden de volgorde waarin u uw media aanlevert. Indien gewenst kunnen we ook de titels en opschriften van uw media gebruiken om de digitale bestanden te benoemen.

Digitalisering geschikt voor elke portemonnee aanbieden

Bij MEDIAFIX hebt u een ruime keuze en kunt u uw project aan uw budget aanpassen. Kies alleen de opties die u echt nodig hebt. Als u keuzestress net wilt vermijden, zijn er onze all-in pakketten.

U de laagste prijs te garanderen

Dankzij onze unieke zelfontwikkelde technologie kunnen we hoogwaardige scans aanbieden met laagsteprijsgarantie. Als u elders een goedkoper aanbod vindt, neem dan contact met ons op.

Kwaliteitscontroles uitvoeren voor alle bestellingen

Na het scannen controleert een kwaliteitsmanager elke bestelling voor we ze aan u overhandigen. Zo zijn we zeker dat we u de beste kwaliteit bieden.

Uw vragen met een glimlach beantwoorden

Onze klantendienst bestaat uit vriendelijke en behulpzame experts. We staan voor u klaar om uw digitaliseringsproject samen te bespreken en te verfijnen, zowel telefonisch als per e-mail.

De vertrouwelijkheid van uw foto’s en films respecteren

Uw beelden en uw verhaal zijn van u. We verspreiden en bewaren uw afbeeldingen niet langdurig. Zes weken nadat we uw bestanden hebben verzonden, verwijderen we de digitale bestanden automatisch van onze servers.

Naar u luisteren

Zelfs bij moeilijkere onderwerpen stellen onze adviseurs hun deskundigheid tot uw dienst om samen oplossingen te vinden. Bij vragen voor, tijdens of na het digitaliseringsproces staan we voor u klaar.

Recyclen

We gebruiken zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingen om bestellingen in te pakken en onnodig afval te beperken. Daarnaast digitaliseren we uw media met 100% groene energie en voorzien we onze gebouwen met hernieuwbare energiebronnen.

Onze mensen centraal stellen in ons bedrijf

De directie en de personeelsvertegenwoordigers werken dagelijks samen om een open dialoog en eerlijke voorwaarden te behouden voor beide partijen. Bij MEDIAFIX delen we een passie voor fotografie en film en streven we naar gemeenschappelijke doelen.

Het welzijn op het werk op de voorgrond plaatsen

We streven ernaar aangename werkomstandigheden te bieden door de balans tussen privé- en beroepsleven te bevorderen, met flexibele werktijden en -plaatsen, ruime en goed verlichte ruimtes. Onze medewerkers krijgen toegang tot betaalbare sportfaciliteiten en gezonde, evenwichtige maaltijden met lokaal geproduceerde ingrediënten. We moedigen wederzijdse hulp en creativiteit aan en luisteren naar elkaar. Meer informatie vindt u bij onze filosofie.