Digitalisering en duurzaamheid: samen voor een beter klimaat!

Als marktleider voor de digitalisering van analoge media streven wij al vanaf het begin een duurzaam doel na: uw analoge media en uw herinneringen voor het verval te behoeden en ze voor de toekomst te bewaren. We helpen niet alleen honderdduizenden gezinnen van vandaag samen te komen, maar leggen ook de basis voor de generatie van morgen die het verleden niet wil vergeten.

Recyclage van verpakkingsmateriaal

Kartonnen doos met dia's om te digitaliseren bij MEDIAFIXDaarom hebben we er altijd al op gelet respectvol en zuinig om te gaan met de middelen die we ter beschikking hebben. Niet alleen uw media behandelen we zorgvuldig, maar ook met de feedback van onze klanten houden we ons uitvoerig bezig. Sinds onze oprichting in 2012 verheugen onze klanten er zich bijvoorbeeld steeds weer over dat we hun kartonnen dozen zoveel mogelijk hergebruiken en zo verpakkingsafval verminderen.

Onze magazijnchef Hicham Mahdad licht toe: “We hebben altijd geprobeerd om zo min mogelijk afval te produceren. Het afval dat toch nog ontstaat, scheiden we natuurlijk zorgvuldig. Zo wordt een kartonnen doos in onze interne logistiek soms tot 15 keer hergebruikt voordat ze in het papierafval terechtkomt. Als vulmateriaal zijn we ook overgestapt op gerecycleerd papier. Dat is beter voor de ecologische voetafdruk.”

MEDIAFIX gebruikt uitsluitend groene stroom!

Logo Green Planet EnergyMaar dat is voor ons nog niet genoeg. Ondanks onze snelle groei proberen we voortdurend energie te besparen door onze apparatuur en processen te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daarbij maken we gebruik van groene stroom van het energiebedrijf Green Planet Energy (voordien Greenpeace Energy), dat al sinds 1999 zuivere groene stroom onder bijzonder strenge voorwaarden produceert.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de bijhorende economische, sociale en ecologische aspecten hebben wij altijd zeer serieus genomen. Daarom hebben we ze ook al enige tijd in onze bedrijfsfilosofie , die ook op onze website te lezen is.

 

Red nu uw herinneringen

Als u nog steeds analoge media van de afgelopen decennia hebt, laat ze dan nu digitaliseren voordat het te laat is. Digitaliseer nu bij de marktleider – we digitaliseren uw analoge media voor de beste prijs en met een eersteklas service. Wij adviseren u graag over uw bestelling op tel.: 03 375 25 05.

Onze openingsuren zijn:

ma - vr: 10.00 – 15.00 uur