Vanwege Pinksteren zijn we op 20 mei niet telefonisch bereikbaar.

94% tevreden klanten in het vierde kwartaal

Hoe tevreden zijn onze klanten? Die vraag stellen we ons bij MEDIAFIX het hele jaar door in onze enquête over de klantentevredenheid. Vooral aan het einde van het jaar neemt de betekenis van de vraag toe. Want dan laten we graag het afgelopen jaar de revue passeren en formuleren aan de hand daarvan goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Bovendien is het laatste kwartaal van het jaar traditioneel de tijd waarin veel klanten zich tot ons wenden. Tijdens de kerstperiode denken mensen graag samen met familie en vrienden terug aan vervlogen tijden. Met gedigitaliseerde media kunnen ze het verleden nieuw leven inblazen.

Veel klanten, veel meningen. Maar liefst 1806 klanten hebben in het laatste kwartaal van 2022 deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek. Het resultaat: 94% van onze klanten was “tevreden” of zelfs “zeer tevreden” met onze diensten. De volgende punten werden daarbij behandeld:

  • onze service,
  • de prijs-kwaliteitverhouding,
  • de kwaliteit van de geleverde bestanden en
  • de snelheid van de verwerking.

Op alle vlakken behaalde MEDIAFIX goede resultaten in het vierde kwartaal van 2022.

Uitstekende service

Jaar na jaar wordt onze klantendienst met topscores bekroond; ook in het laatste kwartaal van 2022 kreeg de service opnieuw het cijfer “zeer goed”. Onze medewerkers van de klantendienst adviseren u graag over uw opdracht en zijn experts voor de digitalisering van analoge media. Ze krijgen daarvoor steeds weer lof van onze klanten.

“Het hele proces van het afhandelen van de bestelling – gewoon geweldig! (Klantgericht, snel, compleet, vriendelijk, kwaliteitsgericht)”

“Hartelijk dank! Vooral de telefonische klantendienst is opmerkelijk. Alle details van de bestelling worden opnieuw met de klant overlopen en er worden nuttige tips gegeven! Snelle verwerking en levering! Rondom een geweldige service met een goede prijs-kwaliteitverhouding!”

“Het persoonlijke contact was echt geweldig. Of het nu aan de telefoon is of in het afgiftepunt. Ik had altijd het gevoel dat ik in goede handen was en iedereen wist waar ze het over hadden. Deskundigheid op z’n best. Ik kom graag nog eens terug!”

Niet in cijfers uit te drukken

Cijfers vertellen alleen maar de helft van het verhaal. De digitalisering van analoge media heeft echter vooral met emoties te maken. Het is een onbeschrijfelijke ervaring om oude films van overleden familieleden of foto’s van vrienden uit de kindertijd eindelijk in nieuwe pracht terug te zien. Die vreugde kan niet in cijfers worden uitgedrukt – in woorden lukt het al een beetje beter:

“De blijdschap was voor ons allemaal groot. Het gezin vond het leuk om samen naar de oude video’s te kijken. Daarvoor danken wij u hartelijk!”

“Nu kunnen we eindelijk onze films van mijn kinderen als kleuter weer bekijken! Het was het beste kerstcadeau ooit! Mijn kinderen waren verrast en erg blij dat ze dat nu konden zien.”

“Ik heb nu zulke mooie herinneringen – en bij het kijken al een paar tranen vergoten. Hartelijk bedankt!”

Wij redden herinneringen

Verbleekte dia voor en naZo luidt onze slogan. We zien onszelf daarmee niet als superhelden, maar de slogan beschrijft daadwerkelijk wat we dag in dag uit doen. Schimmel, gesmolten films, vervaagde foto’s – dat zijn geen horrorverhalen waarmee we u de stuipen op het lijf willen jagen, maar de dagelijkse realiteit van ons werk. Het verheugt onze klanten des te meer als we ondanks de schade nog iets uit hun oude media kunnen halen.

“De super-8-films, waarvan sommige meer dan 50 jaar oud waren, waren wat versleten door de opslag. Toch herken je alles en zijn het mooie herinneringen en historische documenten. Bedankt voor de ongecompliceerde en tijdige afhandeling!”

“Ik vond het fijn dat alles zonder problemen werd uitgevoerd. Het materiaal was tenslotte 21 jaar oud en dat er nog iets gedigitaliseerd kon worden, is echt geweldig werk.”

Snel zijn loont

MEDIAIFX geeft laagsteprijsgarantie voor het digitaliseren van uw analoge mediaOude analoge media worden door de jaren heen niet mooier; ze vervagen en het materiaal wordt broos. Daarnaast zijn er steeds minder toestellen en dienstverleners die ze kwalitatief kunnen digitaliseren. Daarom is haast geboden als u uw analoge media van verval wilt redden.

“Bedankt dat er nog steeds de mogelijkheid is om cassettes te digitaliseren! Veel mooie familieherinneringen zouden anders verloren zijn gegaan of niet afspeelbaar.”

“Bij een andere dienstverlener kreeg ik onlangs te horen dat de digitalisering van analoge media zoals mijn VHS-banden inmiddels niet meer mogelijk is en daarom nergens meer aangeboden wordt: te duur en de technische installaties nauwelijks nog beschikbaar … Gelukkig bestaat MEDIAFIX nog.”

Hebt u ook nog oude dia’s, negatieven, foto’s of films rondslingeren? Wij digitaliseren ze en redden zo uw herinneringen – en dat met laagsteprijsgarantie. We adviseren u graag over uw bestelling via info (at) mediafix.be.