NIEUW: Klaar voor nog meer WOW? MEDIAFIX stelt nieuwe normen voor de digitalisering van negatieven. Meer informatie.

Kerstmis 2022

Geef herinneringen voor de feestdagen cadeau!

Kies uw medium

Typen media
Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie over onze reclame. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening hebt geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.

Exclusief voor u: 11% korting op de digitalisering

11% korting op de digitaliseringGedigitaliseerde herinneringen zijn het perfecte cadeau en brengen veel vreugde onder de kerstboom. Laat uw analoge herinneringen voor de feestdagen digitaliseren en profiteer van onze kerstactie.

 

De MEDIAFIX-kerstbelofte: 

Verzeker u van 11% korting op de digitalisering en de tijdige voltooiing voor Kerstmis, als u uw media tot en met 30-11-2022 persoonlijk afgeeft of per post stuurt. Gewoon voorbijkomen of meteen via het formulier een online aanvraag doen.

Uw media zijn uiterlijk op 17-12-2022 klaar voor verzending naar u thuis. Hier vindt u verdere informatie over onze kerstbelofte.

Uw persoonlijke kortingscode KERSTMIS22 hebben we al voor u ingegeven. De 11% korting wordt automatisch aangerekend. Start gewoon uw vrijblijvende aanvraag via het formulier.

De korting mag aan nieuwe klanten worden doorgegeven. Ze kan niet met andere kortingen of waardebonnen worden gecombineerd. Onze actie- en kortingsvoorwaarden zijn van toepassing.