Profitez de notre offre Printemps jusqu'au 23.05.24. Pour en savoir plus, cliquez ici.

Main LP: Von Digital zu Digital

  • Envoyer une demandeDemande
  • sélectionner les options options
  • créer le bon de commande (sans engagement) formulaire

Gegevensdragers overzetten

De vooruitgang in digitale technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we media-inhoud opslaan en consumeren. Maar bent u nog steeds in het bezit van oude gegevensdragers zoals dvd’s, cd’s of zelfs diskettes? Dan zet u ze het best over naar een digitaal medium om ze veilig te stellen voor de toekomst. Hoe u dat op een eenvoudige, efficiënte en betrouwbare manier kunt doen, vindt u hier. Wij van MEDIAFIX helpen u graag met onze professionele service en kunnen uw cd’s of dvd’s rippen of uw gegevensdragers naar een computerbestand overzetten.

JA! Nu vrijblijvend aanvragen!

Veuillez indiquer votre numéro de téléphone afin que nous puissions vous conseiller sur votre commande gratuitement et sans engagement.
À l'aide des données communiquées, un formulaire de commande personnalisé va être créé puis vous être envoyé par e-mail. Veuillez également consulter notre politique de confidentialité et nos mentions légales. La conclusion du contrat ne sera effective qu'après votre signature et la réception de vos supports à numériser.
Mediafix Tooltip

Vos coordonnées postales

5 redenen voor MEDIAFIX

CD of DVD rippen door experts

1. Experten met vakkennis:
MEDIAFIX heeft uitgebreide kennis op het gebied van gegevensoverdracht. Het maakt niet uit of het om dvd’s, cd’s, USB-sticks of harde schijven gaat: Wij weten hoe we ze efficiënt en foutloos kunnen overzetten. We zetten al uw bestanden correct en veilig over naar een nieuw medium, zodat u zonder problemen toegang hebt tot uw digitale inhoud.

CD of DVD rippen met de beste technologie

2. De modernste technologie en apparatuur:
De gegevensoverdracht vereist het gebruik van de modernste technologie en apparatuur om uw gegevens vlot en kwalitatief te kunnen overzetten. MEDIAFIX beschikt daarvoor over uitstekende apparatuur. Met behulp van zeer nauwkeurige leestoestellen en speciale software die fouten corrigeert, bereiken we de best mogelijke conversieresultaten.

mf_opslag

3. Flexibele opslagopties:
MEDIAFIX biedt u verschillende opslagmogelijkheden voor uw overgezette gegevens. U hebt de keuze om de bestanden onmiddellijk te downloaden of ze op een USB-stick terug te krijgen. Kies de optie die het best bij uw behoeften past. U ontvangt uw digitale inhoud snel en gemakkelijk.

CD of DVD rippen - veilig bij MEDIAFIX

4. Veiligheid en gegevensbescherming:
Gegevensdragers kunnen gevoelige en persoonlijke informatie bevatten. MEDIAFIX hecht veel waarde aan gegevensbescherming. We zorgen ervoor dat alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn.

CD of DVD rippen naar harde schijf

5. Aanschaf van hardware:
De meeste moderne pc’s en laptops hebben geen cd-, dvd- of diskettestation meer. Die moet u dan vaak apart aanschaffen als u uw gegevens zelf wilt overzetten. Ook moet u dan de juiste stuurprogramma’s installeren. U kunt tijd en geld besparen en MEDIAFIX uw gegevensdrager laten overzetten.

Cd overzetten Dvd / USB-stick overzetten
tot 3 9,99 € 11,99 €
tot 11 9,69 € 11,69 €
tot 25 9,39 € 11,39 €
tot 50 8,99 € 10,99 €
Bovenstaande prijzen zijn incl. btw en evt. excl. verzendkosten. De volledige actievoorwaarden vindt u hier.

Gegevensdragers redden:
Uw voordelen

  • Garantie du meilleur prix
  • 9 points de dépôt en Belgique
  • Satisfaction client prouvée
  • Discrete omgang en volledige gegevensbescherming
  • Redden, rippen en overzetten van bestanden

U wilt een cd of dvd rippen? Of wilt u toch eerder uw cd’s of dvd’s digitaliseren of laten overzetten? U bent al die verschillende begrippen in uw zoektocht tegengekomen en ziet nu door het bos de bomen niet meer? We kunnen u alvast geruststellen: in principe betekenen ze allemaal hetzelfde – u hebt een gegevensdrager en u wilt de bestanden eraf halen en er op een andere manier mee aan de slag.

Dvd’s en Cd’s rippen

MEDIAFX zet uw media over.

Als we het woord « rippen » horen, denken we misschien spontaan aan de tijd waarin het illegale delen van bestanden zijn hoogtij vierde. Allerlei associaties met piraterij, torrents en hackers komen spontaan in ons op.

Als u een cd of dvd rippen wilt, hoeft dat echter niet illegaal te zijn – toch niet als het om uw eigen opnames en persoonlijke bestanden gaat. Bij MEDIAFIX zetten we uw schijven en andere gegevensdragers met uw persoonlijke bestanden legaal over. We zijn geen hackers; we geven u alleen maar de bestanden terug die u al in uw bezit hebt.

 

Cd’s en dvd’s digitaliseren

opslagmedia dvd of mp4Vaak willen klanten hun cd’s en dvd’s digitaliseren, maar dat begrip klopt niet helemaal. Als we uw cd’s naar MP3 of dvd’s naar MP4 overzetten, digitaliseren we strikt genomen niet. We zetten de bestanden gewoon over naar een andere drager en indien nodig naar een ander bestandsformaat.

Met « digitaliseren » wordt het overzetten van een analoog bestand zoals dia’s, negatieven of videobanden naar een digitaal bestand bedoeld. Cd’s en dvd’s zijn al digitaal – ook als u de bestanden misschien niet zo eenvoudig met uw computer kunt openen.

We kunnen uw video-dvd’s of muziek-cd’s overzetten naar MP4- of MP3-bestand. Daarbij nemen we de digitale gegevens van de schijf en zetten die bestanden om in een formaat dat uw computer, tablet of gsm kan afspelen.

 

Diskettes en geheugenkaarten overzetten

Ook diskettes en geheugenkaarten bevatten al digitale bestanden. We hoeven de bestanden ook niet naar een ander formaat te converteren, we maken er gewoon een kopie van. U ontvangt dus identieke bestanden in hetzelfde formaat, maar op een andere drager.

De bestandsformaten zijn dan ook niet het probleem. De moeilijkheid zit er echter in dat u geen diskettestation of een sleufje voor de geheugenkaart meer hebt. Daarom zetten we de bestanden om naar een andere gegevensdrager zoals een USB-stick of harde schijf, die u wel gemakkelijk kunt lezen. Of we sturen u de bestanden eenvoudigweg via een downloadlink.

 

Nu vrijblijvend aanvragen!