Leverings-, opslag- en verzendopties – Middenformaat-scans

Ontvangst van uw video's door MEDIAFIX


€ 0,00

€ 0,00

Hoe moeten wij uw bestelling opslaan?

In geval van opslag op een usb-stick of harde schijf (tegen extra betaling) kiezen wij het voor uw bestelling gunstigste opslagvolume op de desbetreffende gegevensdrager. Gemiddeld hebben wij per foto 12 MB nodig. In de actieperiode is de usb-stick voor u gratis.


€ 0,00

€ 0,00
€ 5,00 per dvd
Extra opslagmedia (+€ 7,00 per extra opslag plus kosten voor opslagmedia):
Kies extra opslagmedia voor vrienden en familie

Contactgegevens

Aan de hand van uw gegevens genereren wij in het kader van de voorbereiding van de overeenkomst uw bestelformulier en versturen dat naar u. Zie ook onze Privacyverklaring en informatie mbt onze reclames. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat u uw handtekening heeft geplaatst en uw analoge media door ons zijn ontvangen.
Vul een geldig telefoonnummer in, zodat wij u gratis en vrijblijvend kunnen adviseren over uw bestelling.
Mediafix Tooltip Uw adresgegevens

Tegoedboncode

Voer hier uw persoonlijke tegoedboncode in.

Uw bericht aan ons (optioneel)

Terug

Uw Hasselblad aanvraag – onze service

Uw aanvraag is absoluut vrijblijvend. Tijdens het adviesgesprek met onze klantenservice zijn door u gewenste wijzigingen probleemloos mogelijk.

Naar aanleiding van uw aanvraag wordt uw individuele bestelformulier aangemaakt. Pas na ondertekening van uw bestelformulier en aanlevering van uw media ontstaat een bestelling.

Wij scannen kleinbeeld-, middenformaat- en grootformaat-afbeeldingen

U heeft een gemengde bestelling voor verschillende formaten en wilt deze met verschillende kwaliteitsniveaus laten scannen? Geen probleem. Onze klantenservice neemt contact met u op en komt ook graag tegemoet aan speciale eisen.

Vaste prijzen en extra wensen

De genoemde prijzen zijn van toepassing. Ze zijn al inclusief btw.

Als u toch een formeel aanbod wilt ontvangen, is dat voor onze klantenservice geen probleem. Ook aan speciale wensen kunnen wij tegemoetkomen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.