MEDIAFIX begint in België

Beste klant,

Wij zijn MEDIAFIX uit Duitsland en wij redden herinneringen! Uw herinneringen, als u dit door ons laat verzorgen. Wij digitaliseren namelijk uw analoge foto’s, dia’s, negatieven, videocassettes, smalfilms en audiomedia – voor de laagste prijs en met de beste kwaliteit.

Maar laten we eerst iets vertellen over onze start in België:

MEDIAFIX is gevestigd in Keulen en is het grootste bedrijf voor de digitalisering van analoge media in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Bovendien zijn wij op dit moment bezig alle processen om te zetten in het Nederlands en Frans en ook klantadviseurs aan te stellen met kennis van het Nederlands en Frans.

Op dit moment is het al mogelijk om via onze website online een aanvraag naar ons te sturen en uw media per post naar ons te versturen.

Het adres voor de verzending per post is:

MEDIAFIX / Photo Galerie
Rue Johannes Gutenberg 20
1400 Nijvel

Onze klantadviseurs kunnen u in het begin in het Engels te woord staan. Afgezien van deze kleine aanloopproblemen garanderen wij dat u dezelfde service krijgt als onze Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten.

U kunt ons echter helpen deze website nog beter te maken, door bepaalde problemen of misverstanden die u opvallen aan ons door te geven.

Daarvoor willen wij u bedanken:  Als u uw media voor 30-04-2022 aanlevert, profiteert u van onze eenmalige startkorting van 20% op de kosten voor het digitaliseren van uw persoonlijke herinneringen. Wij hopen dat ons aanbod u bevalt en wensen u hoe dan ook alvast veel plezier met uw geredde herinneringen.